10 lucruri pe care nu trebuie să le schimbi pentru partener

Să te schimbi pentru ca cineva să te iubească e periculos și deloc sănătos. Dacă vrei să îți păstrezi iubitul, fii tu însăți. Dacă e cel potrivit pentru tine, va rămâne.

Când întâlnirile ocazionale se transformă într-o relație și lucrurile merg într-o direcție serioasă, mai faci din când în când sacrificii pentru celălalt. Asta devine periculos dacă simți nevoia să schimbi anumite lucruri la tine pentru a-i plăcea și pentru a-i menține interesul. Iată care sunt acestea:

1. Viziunea ta principală despre viață

Aici se pot încadra religia căreia îi aparții (sau nu) și opiniile politice. Nu ar trebui să le schimbi pentru ca el să fie continuat de tine. Te vei pierde în relație și vei deveni cineva care nu ești, de fapt, dacă faci asta. Dacă el nu respectă lucrurile în care crezi, lasă-l – nu merită dacă nu știe să respecte și să se descurce cu diferențele.

2. Valorile

Indiferent care sunt acestea, niciun bărbat căruia îi pasă de tine nu va vrea să îți schimbi valorile și nicio femeie inteligentă nu le va schimba pentru ca un bărbat să stea cu ea.

Citește și:   7 trucuri simple pe care le poți încerca de sărbători

3. Greutatea

Dacă te iubește, prietenul doar te va încuraja să fii sănătoasă, asigurându-se că alegi mâncarea potrivită și faci exerciții fizice. Atât. Dacă pierzi sau nu în greutate nu ar tebui să fie grija lui.

4. Corpul

De cele mai multe ori, bărbaților nu le pasă că nu ești puțin mai înaltă, mai slabă sau mai voluptuoasă. E cu tine pentru un motiv – asta contează. Renunță la idea de a schimba vreo parte a corpului tău pentru a-l ține lângă tine.

5. Înfățișarea

Dacă te simți bine cu stilul tău,, nu trebuie să te gândești dacă partenerului îi va plăcea ceva ce porți sau nu. Fă-l să te iubească pentru cine ești.

6. Interesele

E normal să aveți interese comune și nu trebuie să încercați să vi le schimbați. Experimentați și încercați însă lucruri noi unul de la celălalt. Nu e nevoie să îți placă tot ce îi place lui.

7. Prietenii

Poate să comenteze ceva numai dacă sunt influențe negative. Dacă nu, e important să fii apropiată de prietenii tăi, care au fost alături de tine prin zile mai bune sau mai puțin bune.

Citește și:   15 sfaturi de viață pe care ai fi vrut să le știi când erai mai tânăr

8. Familia

Un bărbat care te iubește cu adevărat (și merită păstrat) nu te va pune niciodată să alegi între el și familie. Nu îți abandona familia, indiferent câte defecte are. Ei au fost acolo înainte să-l întâlnești și vor fi acolo când va pleca.

9. Personalitatea

Nu-ți schimba felul de a fi pentru ca el să te iubească mai mult – pe termen lung nu o să mai știi cine ești. Fii tu însăți, muncește la părțile care mai pot fi îmbunătățite și arată-i că ești încrezătoare. Dacă nu îi convine, e liber să plece.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.