Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 lucruri pe care le face un bărbat care e ÎNDRAGOSTIT de tine – Andreea Bănică

10 lucruri pe care le face un bărbat care e ÎNDRAGOSTIT de tine

Nu ești foare sigură de ceea ce simte partenerul tău? Vezi dacă a trecut testul!

Ai început să te întâlnești cu cineva și crezi că există chimie între voi. Vrei să investești mai mult în relație, dar nu ești sigură dacă merită sau dacă el simte la fel. Vești bune – dacă te iubește, vor exista niște semne. Iată câteva:

1. Va vrea să petreacă o mare parte a timpului său cu tine

Va vrea să petreceți timp de calitate împreună, dar și să stea uneori singur sau cu prietenii săi.

2. Va fi atent numai la tine

Dacă la întâlniri e atent numai la tine, te place. Dacă stă numai cu telefonul în mână sau pare distrat ori neatent, ar trebui să începi să ai îndoieli.

3. Îți va da un mesaj de bună dimineața

Vrea să te facă să te simți specială și să știi că ziua lui ar fi incompletă fără tine.

4. Te va întreba ce faci din când în când

Chiar și cea mai bună apărare va fi abandonată atunci când e îndrăgostit. Îți va trimite mesaje să se asigure că ești bine într-un mod în care nu te vei simți enervată sau întreruptă.

Citește și:   Ce fel de soție ești în funcție de zodie

5. Va încerca să te protejeze

E mereu alături de tine când ai nevoie? Simți că el e refugiul tău în fața furtunilor? Dacă răspunsul e da, poți sărbători.

6. Nu te va lăsa niciodată să fii confuză

Comunicarea deschisă, onestă și constantă e unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei relații de succes. Dacă e îndrăgostit, îți va vorbi despre programul său, planurile de weekend și alte lucruri pe care o iubită are dreptul să le știe.

7. Își va aminti toate detaliile importante în legătură cu tine

Unde locuiești, date relevante pentru relația voastră. În plus, pregătește lucruri speciale pentru a sărbători variatele momente.

8. Te sprijină

Femeile puternice și independente au o viață și în afara relației – visuri, scopuri, pasiuni etc Dacă te sprijină și te încurajează când e vorba de lucrurile care te pasionează, înseamnă că e chiar îndrăgostit.

9. Va asculta răbdător

Deși femeile au tendința să vorbească mult și uneori poate fi enervant, dacă e îndrăgostit, te va asculta cu atenție și răbdare.

Citește și:   Ce contează pentru bărbați într-o relație?

10. Te va respecta

Se va asigura că părerile lui în legătură cu alegerile tale nu te vor jigni. Va respecta lucrurile pe care ai ales să le faci în viață, atrăgându-ți atenția dacă ceva i se pare nerealist. Te va face să simți că ești auzită, că emoțiile tale sunt validate și că ești prețuită ca persoană, în ciuda diferențelor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.