10 lucruri care te fac atrăgător în fața femeilor

Mulți bărbați vor să fie mai atractivi pentru femei, fie că vor să iasă la întâlniri sau să aibă o relație cu cineva. Există o mulțime de pași pe care să-i urmezi ca să fii mai atractiv în ochii femeilor. Ține minte însă că femeile au gusturi diferite. Nimic nu le impresionează sau atrage pentru absolut toate. I

ată totuși ce poți face pentru a fi mai atrăgător în ochii femeilor:

1. Spune o poveste interesantă

Multe femei consideră că abilitatea de a spune povești interesante este atractivă. Încearcă să strecori anecdote amuzante și pline de duh în orice conversație. Ține minte – elementele importante ale unei povești bune sunt conflictele, tensiunea, drama și umorul.

2. Exprimă-ți emoțiile

Deși mulți bărbați cred că femeile sunt atrase de visătorii distanți, acest lucru nu e adevărat. Studiile arată că femeile sunt atrase de bărbații care sunt deschiși în privința emoțiilor lor. Vulnerabilitatea îi face să pară mai masculine și mai atractivi. Încearcă să fii sincer cu privire la sentimentele tale în interacțiunea cu femeile.

3. Fă conversație

Femeilor le plac bărbații care știu să vorbească. Deși poți fi mai atractiv dacă asculți, îți poți mări șansele de a cuceri pe cineva și dacă știi să faci conversație. Folosește-te de mediul în care vă aflați, începe o discuție despre evenimentele curente sau întreabă-o pe cea cu care ai ieșit ce părere are despre diferite lucruri. Femeile sunt atrase de cei care le prețuiesc opiniile.

4. Jucați-vă ceva

Jocul este un mod distractiv de a menține interesul unei femei. În plus, îți vei putea evidenția inteligența și calitățile strategice, ceea ce te va face să fii mai atractiv în ochii femeilor.

5. Fii pătimaș

Femeile tind să fie atrase de bărbații pătimași. Fii tu însuți în jurul femeilor și încearcă să discuți despre subiecte care te interesează cu adevărat. Nu-ți fie teamă ca pasiunile tale sunt prea ciudate – femeile sunt atrase de sinceritate. Ele sunt atrase și de conversațiile profunde și inteligente. Abordează fără griji probleme legate politică, artă, literatură.

6. Sprijin-o

Femeilor le plac bărbații care le sprijină și care le înțeleg. Arată că ești cu adevărat interesat de viața ei și acest lucru o va atrage. Las-o să se poarte cum vrea fără să o judeci și sprijină-i alegerile. Fii drăguț cu prietenele ei. Prieteniile feminine sunt importante. Încurajeaz-o să aibă relații puternice cu alte femei.

7. Fii romantic

Femeile sunt adesea atrase de bărbații care au o latură romantică. Îi poți atrage atenția cu niște gesture romantic ocazionale – ceva mărunt, simplu. Adu-i flori într-o zi oarecare, aprinde lumănâri la cină sau trimite-i un mesaj în timpul zilei în care-i spui că e fruumoasă.

8. Fii atent la nevoile sale
Fii atent cum se simte când sunteți împreună. Oferă-te să o (con)duci acasă dacă vezi că nu îi e bine. Întreab-o cum i-a fost ziua. Poartă-te frumos cu persoanele din jurul vostru.

9. Lucrează la înfățișarea ta

Fă exerciții fizice

Din punct de vedere biologic, atracția sexuală ține de cine ar fi cea mai bună pereche. Bărbații cu un fizic lucrat pot părea mai sănătoși unor femei, care asociază puterea fizică cu bărbații protectori, dominanți. Petrece niște timp la sală ridicând greutăți și include mai multe proteine în dieta ta.

Încearcă să pari mai în vârstă

Studiile au arătat că femeilor le plac bărbații mai în vârstă, datorită independenței și securității financiare care vine odată cu vârsta. Multe femei preferă bărbații încrezători care au ordine în viață. Tunde-ți părul scurt și poartă mai des haine specifice profesioniștilor, precum costume și cravată.

Ai grijă de igiena personală

Femeile tind să fie mai atrase de bărbații curați și îngrijiți. Asigură-te că respirația ta e proaspătă și tunde-ți părul regulat. Înainte de a ieși cu vreo femeie, asigură-te că ai dinții curați.

10. Interacțiunea cu femeile

Arată respect față de corpul ei

Dacă o femeie se simte confortabil în prezența ta e mult mai probabil să te găsească atractiv și să fie interesată de tine din punct de vedere romantic. Fii respectuos cu privire la corpul său și la alegerile ei.

Felul în care o femeie își tratează corpul e treaba ei

Încearcă să nu comentezi nimic despre obiceiurile sale alimentare, de fitness sau despre hainele pe care le poartă. Femeile nu sunt atrase de cei care le controlează sau judecă.

Nu judeca o femeie în funcție de viața ei sexuală

Trecutul său nu ar trebui să te privească, deși bărbații nu au atâtea probleme ca o femeie din acest punct de vedere.

Ascult-o

Femeilor le place ca prezența lor să fie prețuită. Dacă ești un bun ascultător, femeile vor fi mai atrase de tine. Menține contactul vizual atunci cândd vorbești cu o femeie. Pune întrebări legate de lucrurile pe care ți le povestește. Întreab-o despre sentimentele sale cu privire la acea poveste sau cere-i mai multe detalii. Încearcă să-ți amintești bucăți din conversațiile vechi. Dacă îți povestește ceva despre un conflict cu un membru al familiei, întreabă dacă s-a rezolvat.

Citește și:   10 lucruri pe care le face un bărbat care e îndrăgostit de tine

Citește și: 10 lucruri pe care femeile le vor cu adevărat de la bărbați

Există o întrebare la care toți bărbații din lume încearcă afle răspunsul. Sună cam așa: ce vor femeile? În ciuda opiniei populare, e posibil să găsești un răspuns. Iată cum se așteaptă femeile să fie partenerul lor:

1. Spontaneitate

Asta nu înseamnă că ar trebui să petreceți fiecare weekend într-o altă țară sau că ar trebui să-i faci în fiecare seară serenade sub balcon. Chiar și o cadă plină cu șampanie ar fi prea exagerat. Fii spontan în privința gesturilor mici – scrie-i un mesaj surprinzător sau invit-o la dans atunci când vă plimbați.

2. Mai multă insistență

Femeile, când spun nu, s-ar putea să nu te refuze. S-ar putea să nu însemne nici da, nici poate. Cuvinetele unei femei nu înseamnă nimic uneori – nu fiindcă ele nu se înțeleg, ci fiindcă vor ca bărbații să fie mai insistenți.

3. Inspirație

Femeile sunt cei mai devotați fani ai bărbaților săi și sunt îndreptățite să aștepte același lucru în schimb. Bărbații trebuie să se arate sincer interesați de viața partenerelor. Fie că visează să devină actriță, să alerge la un maraton sau să-și pornească propria afacere, șansele ei de a-și atinge scopul se dublează dacă îi arăți că ai încredere în ea.

4. Ascultare

Fetele nu vor toate numai bijuterii scumpe sau excursii în destinații exotice, scoate-ți ideile astea prostești din cap! Inima sa va bate mai repede dacă îi faci un cadou mic și potrivit. Ascult-o cu atenție – la un moment dat o să afli ce flori preferate are, la ce visa în copilărie sau dacă îi plac cărțile vreunui autor. Vei ști apoi ce ai de făcut.

5. Simțul umorului

Numai cei care nu au simțul umorului cred probabil că femeilor le plac tipii serioși. După cum spun și oamenii de știință, râsul este una dintre cele mai puternice afrodisiace naturale. Fii cât mai glumeț și mai hazliu posibil, dar nu te lega de anumite lucruri, cum sunt familia sau hainele ei ori stilul în care își poartă părul.

6. Sprijin

Femeile sunt mult mai emotive din fire decât bărbații și sunt mult mai des triste, melancolice sau depresive, așa că e normal să mai aibă zile proaste, la sfârșitul cărora să vrea să renunțe la tot. În acele momente, ele își doresc să aibă pe cineva alături care să le liniștească.

7. Respect

Femeile sunt capabile de orice, știu cât valorează și se așteaptă ca și tu să știi. Spune-i cât mai des ce înseamnă pentru tine și cât o apreciezi.

8. Atenție și afecțiune

Nu exagera. Nu o urmări, nu o suna de o sută de ori pe zi și nu-i trimite un milion de e-mail-uri. Întreab-o doar cum i-a fost ziua, cum se simte.

9. Pozitivism

Dacă unul dintre parteneri e optimist, în curând așa va fi și celălalt. Zâmbește mai des și împărtășește cu ea emoțiile pozitive.

10. Sinceritate

Nu subestima niciodată importanța sincerității. Orice femeie vrea să știe adevărul, indiferent despre ce e vorba. Fii întotdeauna sincer.

Citește și: 10 semne că te iubește, deși nu ți-o spune

În lumea asta mare, nu e tocmai ușor să găsești pe cineva care să fie pe sufletul tău. Când îl găsești însă, fericirea aceea nu se compară cu nimic. Căutarea poate lua uneori câțiva ani, iar drumul nu e ușor. Uneori mai apar și probleme. Deci, cum știi că te întâlnești cu persoana potrivită?

Iată câteva semne:

1. Se laudă mereu cu tine și le spune tuturor despre reușitele tale, fie că e vorba de o promovare la muncă, fie că doar ai câștigat niște bilete la un concert. Pentru el contează.

2. Se poartă ca un cavaler. De exemplu, te ia în brațe când nu mai poți păși din cauza tocurilor.
3. Nu încearcă să te schimbe. Îți știe defectele – că ești mai dezordonată decât el, că ai nevoie de o pisică drept animal de companie și că nu poți să gătești, dar acceptă totul.

4. Îi e dor de tine. Nu o spune doar de dragul de a o spune. Chiar îi e dor de tine când nu v-ați mai văzut de mult timp.
5. Poți plânge în fața lui fără să te simți stânjenită. Știe când ai nevoie să fii susținută și te va sprijini și sfătui mereu.

Citește și:   Alege cel mai fericit cuplu și vezi ce spune despre relația ta

6. Când prietenele tale se plâng de partenerii lor, tu nu prea ai de ce să te plângi, pentru că el se poartă minunat cu tine.
7. Este apropiat de familia ta și s-a asigurat că și tu te înțelgi cu ai lui. Ți-ar suna tatăl sau bunica fără ezitare.

8. Prietenii tăi sunt și prietenii lui. Și îi pasă de ei. Dacă unul dintre ei se simte aiurea, îți sugerează să stai cu el sau să îl inviți să mergeți undeva.

9. Înțelege că uneori te mai și superi, că suntem cu toții oameni și mai avem perioade proaste. Îl supără doar că nu ești bine.

10. Îți spune, din senin, că ești frumoasă. Și asta se întâmplă când nu ți-ai aranjat părul, nu te-ai machiat sau nici nu ți-ai schimbat tricoul.

Citește și: 7 semne că sunteți suflete pereche

Dacă spui „suflet pereche” într-un grup de oameni, mulți își vor da ochii peste cap. Ideea că există o persoană magică pentru tine de care te vei îndrăgosti instantaneu este pur și simplu nerealistă. Există însă persoane pe care le cunoști instinctiv, cu care te conectezi și care îți permite să crești.

E ușor să te înțeșegi bine cu cineva. A „semăna” cu ea în sensul cel mai profund e însă mai dificil. Atunci când reușiți să vă sincronizați complet, înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche și ai noroc, pentru că asta nu se întâmplă de multe ori în viață. Iată câteva semne care ar putea sugera că ți-ai găsit sufletul pereche:

1. Sufletul pereche nu este jumătatea ta

Sufletul pereche, partenerul, destinul sau jumătatea ta nu sunt același lucru. Poate fi vorba de un prieten, de cineva din familie, de un iubit sau pur și simplu de un cunoscut. Uneori îți dai seama că cineva e pe aceeași lungime de undă cu tine atunci când râdeți la aceeași scenă dintr-un film.

2. Simți că vă cunoașteți de o mie de ani

Poate că principalul indiciu al unui suflet pereche este sentimentul că vă cunoașteți de o mie de ani. Uneori ți se întâmplă asta cu o persoană care e de două ori mai mare ca tine, de altă naționalitate, de altă religie, dar care pur și simplu te înțelege – în sensul cel mai profund al cuvântului. Vechea zicală „când știi, știi” e adevărată atunci când se aplică unei legături cu sufletul tău pereche. Nu îți pui întrebări – simți că ai întâlnit pe cineva special pentru tine

3. Aveți aceleași valori

Poate că aveți (și e, evident, absolut normal să se întâmple asta) gusturi diferite în materie de haine, mâncare și alte detalii, dar când vine vorba de chestiuni morale, valori și expresii emoționale, acestea seamănă. Aveți același sistem de valori și aceeași percepție asupra lumii în general.

4. „Legea oglinzii”

Dacă analizăm totul din alt punct de vedere, un suflete pereche e ca propria ta imagine reflectată. Îl înțelegi deoarece îl privești ca și cum te-ai privi pe tine în oglindă. Vorbim de interior, desigur, nu de aspectul fizic. Acest lucru e cunoscut ca „legea oglinzii”.

5. Creați ceva împreună

Coneziunea se extinde și valorile similare au un mare potențial de a se transforma în ceva creativ, ceva de care să vă ocupați împreună. Poate fi orice – începeți printr-o mică aventură și continuați făcând planuri de a cuceri lumea.

6. Nu sunteți obligați să vă schimbați unul pe celălalt.

Semănați între voi. Dacă partenerul încearcă să te schimbe, înseamnă că are alte valori, o altă percepție asupra vieții, alte planuri – prin urmare, nu e imaginea ta în oglindă, nu e sufletul tău pereche.

7. Chimia fizică e palpabilă

Electricitatea nu apare numai la nivel sexual, ci și atunci când îți iei sufletul pereche de mână, chiar și la mulți ani după relație.

Citește și: Nu te căsători niciodată cu un bărbat care face aceste 7 greșeli

Imaginează-ți că te căsătorești cu un bărbat care nu te respect și care nu merită nimic din partea ta. Un bărbat care te vede doar ca pe o soție și nimic mai mult. Da, viața ta va fi un adevărat iad. Înainte să fie prea târziu, gândește-te dacă tipul de care ești interesată merită timpul, dragostea și viața ta. Dacă te-ai întâlnit cu el, îl cunoști probabil destul de bine. Dacă știi că are multe dintre obiceiurile de mai jos, îndepărtează-te de el cât mai poți:

1. Extrem de posesiv

Un bărbat care nu are încredere în tine îți va pune mereu restricții, indiferent cât de loială i-ai fi sau cât de mult l-ai iubi. Te va opri din a face lucruri normale în viață de frică să nu se întâmple ceva rău, iar asta poate fi o situație de coșmar. Orice bărbat care se comportă așa are potențialul de a-ți distruge viața. Nu ar trebui să te căsătorești cu el numai ca să regreți apoi.

Citește și:   10 obiceiuri enervante pe care le au toate femeile

2. Urăște animalele

Orice bărbat care urăște animalele este el însuși un animal. Îi lipsește empatia! Una e să fie alergic și alta e să le urască pe toate, din principiu. Dacă trebuie să alegi între un tip care urăște animalele și animăluțul tău de companie, alege-l mereu pe cel din urmă. Nu merită să-ți pierzi timpul cu bărbații care urăsc animalele.

3. Regulile unei relații nu înseamnă nimic pentru el

Fiecare relație are niște reguli de bază, iar dacă el le încalcă în mod repetat, atunci nu te respectă pe tine și nu respectă ce aveți. Dacă partenerul tău depășește limitele iar și iar, nu merită timpul sau iubirea ta.

4. Nu îți acordă atenție

Într-o relație trebuie să acorzi și să primești. Dacă tu faci toate eforturile pentru relația voastră, iar el nu face absolut nimic, viața ta va fi mizerabilă. Nu are rost să formezi o astfel de legătură, mai devreme sau mai târziu vei regret decizia de a te căsători cu el.

5. Nu își dă seama când greșește

Dacă el crede mereu că orice face și orice spune e întotdeauna corect, curând te va forța și pe tine să te schimbi. Un tip care crede că are mereu dreptate nu își va da seama niciodată că a făcut o greșeală.

6. Prea multe scuze

Scuzele sunt cel mai bun mod de a spune că are ceva mai important de făcut și că tu nu contezi pentru el. Punct. Dacă vine adesea cu scuze și povești fără sens, e evident că nu e îndrăgostit de tine. Nu ar trebui să-ți mai pierzi timpul cu o astfel de persoană.

7. Întreține certurile

Într-o relație, certurile sunt bune și uneori chiar sănătoase, dar dacă nu se mai sfârșesc niciodată, nu e de bine. Viața și relațiile sunt pline de compromisuri, iar dacă el nu îți ascultă punctul de vedere, dacă încearcă să te facă să zici ca el sau nu te ascultă și nu înțelege ce spui, sigur nu merită timpul tău.

Citește și:  7 semne că se iubește numai pe el

Cineva e narcisist dacă își acordă foarte mare importanță, dacă are o nevoie profundă de a fi admirat și dacă îi lipsește empatia pentru ceilalți.

Tulburarea de personalitate narcisică afectează munca, școala, relațiile. Poate fi înrăutățită de depresie și dependență. Personaele narcisiste sunt de obicei nefericite și ușor de dezamăgit, fiindcă nu primesc tratamentul special pe care cred că îl merită.
Iată câteva semne după care poți recunoaște narcisiștii:

1. Exagerează vorbind despre reușitele și talentele lor

Îți va spune că a fost atletul vedetă al școlii, când, de fapt, abia a ajuns pe teren. Se va transforma în eroul oricărui eveniment la care a participat și chiar va ajunge să creadă tot ce le spune celorlalți.

2. Sunt experți în manipulare

Narcisiștii se vor folosi de slăbiciunile tale pentru a se asigura că primesc ce vor. Te vor umili, adăugând astfel mai multă putere personalității lor. Dacă îți fac o favoare, fii sigur că ți-ai vândut sufletul diavolului, pentru că se va întoarce împotriva ta.

3. Nu-ți recunosc și nu-ți acceptă sentimentele

Contează doar cum se simt ei. Te vor intimida ca să se simtă ei bine. Emoțiile contează doar atâta timp cât sunt proprile lor nevoi și dorințe.

4. Sunt aroganți

Narcisistul nu greșește niciodată. Crede că are dreptul la absolut tot. Va călca peste toți cei care se pun în calea lucrurilor dorite de el. Nu îi pasă de sentimentele nimănui, nu arată deloc empatie.

5. Au nevoie să fie mereu admirați și adorați

Narcisistul trebuie să fie în centrul atenției. Când nu li se mai oferă, trec la persoana următoare. Nu pot avea relații pe termen lung fiindcă nimeni nu-i poate păstra pe un piedestal de aur. Păstrează cu greu slujbele și se concentrează cu greu la școală, fiindcă își pierd repede interesul.

6. Profită de alții

Narcisistul va profita de orice și de oricine, în funcție de nevoile lor. Va face absolut orice pentru a-și atinge scopurile dubioase. Narcisistul pare să fie încrezător și cu o stimă de sine ridicată, dar e doar o fațadă. Le lipsește stima de sine și se folosesc de alții.

7. Se cred superiori

Sunt incapabili de a vedea lumea ca toți ceilalți. Se cred deasupra tuturor, iar atitudinea lor de măreție e copleșitoare. Ei nu greșesc niciodată. Dacă ceva nu merge așa cum vor, altcineva a stricat lucrurile.

 

Lasă un răspuns