10 indicii că un bărbat e nebun după tine

„Bărbații rareori vorbesc despre ceea ce se simt. Deci, dacă vrei să știi cum te tratează și ce obiective urmărește, trebuie să întrebi direct sau să acorzi atenție gesturilor și obiceiurilor sale „, spune Patti Wood, un cunoscut psiholog american cu o experiență de 30 de ani.

Iată cele mai elocvente gesture masculine inconștiente care te vor anunța dacă partenerul tău este sau nu nebun după tine

1. Te ascultă și reține cee ace îi spui

Dacă un om te place, va dori să știe totul despre tine. Fiecare detaliu, fiecare poveste, chiar și cel mai nesemnificativ. În plus, el își va aminti literalmente tot ce ai spus: care este înghețata ta preferată, numele animalului de companie, la ce școală ai mers etc.  Când un bărbat ascultă cu adevărat, capul este ușor înclinat într-o parte. Văzând că și-a înclinat capul, încearcă să schimbi drastic subiectul conversației. Dacă el continuă să-și țină capul așa, atunci este fascinat de tine. Și dacă s-a îndreptat, atunci el a fost interesat doar de subiectul conversației.

Citește și:   3 lucruri pe care bebelușii le învață cât sunt în pântece

2. Are o postură corectă

Dacă un bărbat, stand în picioare sau așezat lângă tine, își îndreaptă spatele, își întinde umerii și își ține mâinile pe curea sau în buzunar, atunci știi că este interest de tine și că vrea să te impresioneze, părând mai mare, mai impunător. Cu toate acestea, unii bărbați, dimpotrivă, se aplecă, în timp ce se află lângă partenere.

3. Își aranjează părul

Atunci când sunt interesați de cineva, bărbații au tendința de a-și aranja părul constant. Vor să arate cât mai bine și să le impresioneze pe partenerele lor.

4. Comportamentul pe rețelele de socializare

Din moment ce ești în epoca mass-media, merită, de asemenea, să acorzi atenție modului în care se comportă în mediul online. Dacă te place, te va urmări pe toate rețelele sociale, îți va da comentarii și se va bucura de pozele tale.

5. Zâmbește atunci când vorbești

Există două puncte: în primul rând, oamenii zâmbesc instinctiv atunci când privesc ceva plăcut. În al doilea rând, un zâmbet face o persoană mai atractivă. Dacă te privește atent când vorbești și începe să zâmbească, este clar- te place cu adevărat.

Citește și:   12 trucuri pentru curățenia de primăvară

6. Își atinge fața

Atunci când un bărbat își dorește să te atingă începe să facă aceste gesturi pe propriul său corp. Acest lucru se întâmplă inconștient. Dacă își atinge fața, înseamnă că și-ar dori să faci același lucru cu tine.

7. Ridică sprâncenele

Poate părea ciudat, dar ridicarea sprâncenelor nu exprimă întotdeauna surpriză. Uneori aceasta este o acțiune subconștientă care te ajută să îți dai seama dacă partenerului tău îi place ceea ce vede. Dacă își ridică ușor sprâncenele atunci când spui ceva, înseamnă că ești interesantă pentru el.

8. Este interest de hobby-urile tale

Dacă un bărbat este interesat de hobby-urile tale, atunci acesta este unul dintre cele mai strălucite semne de simpatie puternică.
Se duce la expoziția artiștilor tăi preferați, încearcă mâncarea ta preferată și chiar să se uite la comediile tale romantice preferate,

9. Nu acordă atenție telefonului

Când ești cu adevărat pasionat de o persoană și comunici cu ea, vei încerca să împiedici orice care ți-ar putea distrage atenția. Dacă partenerul tău te place cu adevărat, el va încerca să respingă orice apel sau să-și pună telefonul pe silențios.

Citește și:   10 LUCRURI care te fac să pari INTELIGENT în fața celorlalți

10. Îți dă mesaje dimineața și seara, înainte de culcare

Fii atentă la momentul în care îți scrie. Dacă acest lucru se întâmplă dimineața, atunci ești primul lucru la care se gândește când se trezește. Același lucru este valabil și pentru mesaje date înainte de a merge la culcare. Un alt semn al interesului este timpul în care el îți răspunde. Dacă răspunsul vine aproape instantaneu, atunci ești cu siguranță mai importantă pentru el decât orice altceva.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.