Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 greșeli pe care le faci când alegi hainele – Andreea Bănică

10 greșeli pe care le faci când alegi hainele

În lumea modernă apar mereu noi tendinţe de modă, care ne sugerează să combinăm diverse lucruri. Regulile de bază nu ar trebui însă să fie uitate. Iată câteva idei de ținute care nu te fac să arăți prea stilată:

1. Balerinii cu o ținută ofice

Balerinii îți fac gleznele să pară mai groase, ceea ce e total nepotrivit într-un birou, unde ar trebui să fii elegantă. Încearcă să porți pantofi cu toc, chiar dacă acesta este mic.

2. Tricou lung peste jeans

Un tricou lung peste jeans îți alungește prea mult silueta, iar combinația cu pantaloni scurți e și mai ciudată. Cel mai bine ar fi să porți tricourile băgate în pantaloni sau să porți unele scute

3. Genți mari pentru un eveniment de weekend

Gențile voluminoase și-au câștigat faima de a fi universale – se spune că pot fi purtate atât la ținutele casual, cât și la cele office. Totuși, când mergi la un club sau la un restaurant e mai bine să preferi modele mai compacte, deoarece o geantă imensă nu arată bine într-un asemenea context.

Citește și:   10 secrete care te vor ajuta să pari mai înaltă

4. Ghete până la gleznă cu fuste scurte

Botinele rareori arată bine cu fustele scurte. Acest tip de încălțăminte scurtează picioarele, iar fusta mini doar întărește acest efect. Atunci când e frig ar fi bine să combini fustele scurte cu cizme.

5. Mai multe haine largi în aceeași ținută

Dacă porți mai multe haine largi în aceași ținută îți ascunzi formele pe care ar trebui să le scoți în evidență – talia, șoldurile, pieptul. Cel mai bine ar fi să încerci să ai o ținută echilibrată – ceva larg sus și ceva strâmt jos sau invers.

6. Colanți în combinație cu pantalonii scurți

Prin definiție, pantalonii scurți sunt un articol vestimentar de vară care nu are nevoie să fie combinat cu altceva. Prin urmare, nu e indicat să-ți creezi o imagine ridicolă purtându-i cu niște colanți strălucitori.

7. Fustele gogoșar

Fustele gogoșar arată bine numai pe cele care au un abdomen plat, dar chiar și în cazul lor se creează iluzia că au burtică în timpul mersului. Cel mai bine ar fi să alegi o fustă clasică, potrivită pentru silueta ta.

Citește și:   9 trucuri care te ajută să deosebești hainele de calitate de cele proste

8. Pantofii prea mari

Pantofii de o măsură nepotrivită par lipsiți de gust. Atunci când mergi la cumpărături, ține cont că picioarele se mai umflă în timpul zilei.

9. Hainele pe gât

Asemenea haine ar trebui să fie purtate cu grijă, deoarece scurtează gâtul. Ar fi mai bine să alegi niște bluze care au decolteu și să porți la gât o eșarfă, când e frig.

10. Blugi nepotriviți

Denimul este un material care se întinde, așa că, atunci când mergi la cumpărături în căutarea unei noi perechi de blugi, alege unii care sunt puțin mai strâmți, dacă vrei să arăți minunat în ei pentru mai mult timp.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.