Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 filme care te vor da peste cap – Andreea Bănică

10 filme care te vor da peste cap

Un film bun îți poate schimba întraga percepție asupra vieții! Află care sunt cele 10 filme pe care nu poți să le ratezi!

Anumite filme de neuitat îți schimbă complet perspective. Nu numai că sunt palpitante, dar te vor face și să crezi că teoriile conspirative sunt adevărate.

Iată câteva dintre ele:

1. Fight Club

Într-o zi, un om banal îl întâlnește pe Tyler Durden, un vânzător de săpunuri, iar viața lui se schimbă radical.

2. Shutter Island

Pentru a investiga evadarea unei criminale geniale, Teddy Daniels și Chuck Aule merg la Spitalul Ashecliffe. Investigația lor e întreruptă de o furtună care izolează insula de continent. Acolo se întâmplă ceva foarte ciudat – iar faptele sunt cunoscute de toți.


3. The Jacket

Jack Starks ajunge într-o innstituție mentală și e acuzat de o crimă pe care nu a comis-o.

4. Mr. Nobody

Un copil își iubește la fel de mult ambii părinți, dar trebuie să facă o alegere de care va depinde întreaga sa viață. E un dar? E un bluestem? Contează? Nu are idee ce îl așteaptă.

5. The Thirteenth Floor

Citește și:   Cum să-ți alegi rochia în funcție de forma corpului

Un specialist în informatică a creat un sistem care le permite oamenilor să pătrundă într-o lume virtuală care imită New York-ul anilor 1930.

6. The Fountain

Aici sunt trei povești despre altruism care se petrec în trei momente diferite din viața unei persoane. Fiecare poveste e atât de bună încât ar merita un Oscar.

7. The Truman Show

În lumea lui Truman nu există violență, lacrimi sau cinism. Poți empatiza cu el sau îl poți invidia. Poți să râzi sau să plângi. Nu vei uita niciodată acest film.

8. Memento

Leonard are o formă netratabilă de amnezie pe termen scurt. Își amintește totul până la momentul morții soției sale, pe care vrea să o răzbune. Nu știe însă unde a fost cu o seară înainte sau cine sunt oamenii din preajma lui.

9. The Matrix

Totul e un vis. Nu te poți trezi fără ajutor. Mai mult, pe cont propriu, nu poți înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Oamenii trăiesc fără să înțeleagă că nu sunt altceva decât energie.

Citește și:   11 alimente care fac minuni pentru tenul tău

10. The Bothersome Man

Acest film e despre alegeri și despre limitele pe care ni le impunem atunci când respectăm regulile. În orașul din film, oamenii nu simt emoțiile.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.