Top 5 cele mai puternice femei ale zodiacului

Pentru o femeie e foarte greu să-și păstreze grația și sensibilitatea, dar să fie în același timp și puternică. Trăim vremuri în care femeile au din ce în ce mai multe îndatoriri și își doresc să fie cât mai independente.

Din fericire, există câteva femei care sunt născute sub cele mai puternice semne zodiacale și care se bucură de niște calități care le ajută să depăștească totul în viață mult mai ușor.

Iată care sunt cele mai puternice femei ale zodiacului:

Locul 1: Taur

Femeile năsute în zodia Taur sunt cele mai puternice, atât psihic, cât și fizic. Nu se mulțumesc cu puțin și dau tot ce pot pentru a reuși în ceea ce își propun. Găsesc cu ușurință rezolvarea oricărei pribleme, indiferent cât de greu le-ar fi. Bărbatul de lângă o femeie în zodia Taur va fi foarte motivat de partenera lui și își va dori să se ridice la nivelul ei. Dacă urmează traseul pe care ea i-l sugerează, va avea multe de câștigat!

 

Locul 2: Leu

Femeia Leu este prin definiție o fire puternică și extrem de ambițioasă, reușind cu ușurință să obțină orice își dorește, pe toate planurile, dar mai ales în viața profesională și în dragoste.

Citește și:   Cum să îți faci cele mai frumoase ÎMPLETITURI

De cele mai multe ori face față problemelor mai bine decât un bărbat și are șansa să dețină funcții de conducere de-a lungul vieții. În realație este jumătatea domninantă, fiind o fire foarte orgolioasă și încăpățânată.

 

Locul 3: Balanță

Femeile din zodia Balanță sunt foarte puternice din punct de vedere psihic. Nu se lasă impresionate de smiorcăieli și nu se lasă mai prejos de bărbați atunci când vine vorba de provocări. Se respectă pe sinte foarte mult, iar principala ei motivație este teama de eșec. Face și imposibilul pentru a obține ceea ce își dorește.

 

Locul 4: Scorpion

Extrem de încăpățânată și ambițioasă, femeia Scorpion este foarte puternică și are mare încredere în propriile forțe. Nu se lasă intimidată de cei care îi ies în cale. Marile ei atuuri sunt senzualitatea și siguranța de sine. Profesional, reușește să obțină tot ceea își dorește, indiferent de sacrificii.

 

Locul 5: Capricorn

Femeia Capricorn este foarte muncitoare așa că nu se dă în lături de la nimic. Are încredere în ea și știe că nu are rost să se bazeze pe altcineva. Nu-și pune bazele în nimeni altcineva. Este puternică și zâmbește în fața obstacolelor. În jurul ei cu greu își vor găsi locul cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ea.

Citește și:   Zodii complet opuse care fac cuplul perfect

 

Citește și: Ce înseamnă să fii o femeie puternică

Încă din copilărie, fetițele sunt învățate că trebuie să fie liniștite, elegante și delicate. Total opus fiind ce li se spune băieților, care sunt sfătuiți să fie puetrnici și descurcăreți fără să plângă. Din fericire, în ultima vreme se poate observa o îmbunătățire în ceea ce privește comportamentul fetelor, care sunt învățate să nu plângă, să nu se lase afectate de nimic și să fie sigure pe ele.

Desigur că asta nu înseamnă că e nevoie ca femeile să fie niște ființe reci, incapabile să-și exprime sentimentele. În niciun caz nu trebuie să porți o mască în speranța că în acest fel nu vei suferi.

O femeie puternică este cea care este în stare să recunoască că este vulnerabilă uneori, își poate exprima sincer sentimentele, are încredere în ea și are puterea să spună printre lacrimi că totul va fi bine. O femeie puternică știe că nu contează că azi e jos, mâine se va ridica și va zâmbi din nou.

8 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi:

1. Responsabilitatea e numai și numai a ta

Citește și:   9 GREȘELI pe care le facem când folosim PARFUM

Vei fi un om puternic abia atunci când vei înțelege că ești responsabil pentru toate reușitele și eșecurile tale.

2. Înțelege că trecutul nu mai poate fi schimbat

Fă pace cu el și începe să-ți proiectezi viitorul acum.

3. Nu poți schimba pe nimeni

 Dacă înțelegi că oamenii se schimbă numai sub forța circumstanțellor, te vei scuti de niște suferințe.

4. Toți vor alături o persoană puternică

Nimeni nu vrea alături o persoană tristă, decepționată obosită. Preia controlul și observă că viața ta nu e chiar atât de rea.

5. Totul are consecințe

Gândește-te de două ori înainte de a face orice, pentru că orice acțiune are urmările ei.

6. Dă-ți seama că nu vei trăi la nesfârșit

Nu lăsa ca acest fapt să te deprime, dar nici nu te comporta de parcă ai trăi veșnic. Găsește un echilibru.

7. Fii atent la ce simți

Dacă te gândești că viața nu (mai) are niciun rost, ești probabl deprimat. Nu căuta sensul vieții, ci al fiecărei zile în parte. Ascultă-ți chemarea interioară și vei avea succes.

8. Nu-ți consuma enegia din pricina celor care nu te vor

Fii binevoitor cu toți, dar nu lăsa pe nimeni să te folosească.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.