Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 secrete care o să-l facă să te dorească – Andreea Bănică

7 secrete care o să-l facă să te dorească

Noi, femeile, tindem să complicăm lucrurile şi să ne gândim prea mult la ce e necesar pentru a face un bărbat fericit. Ne dăm peste cap şi facem orice vrea el, doar pentru a sfârşi singure şi cu inima frântă. De ce? Tocmai pentru că încercăm prea mult să-i facem pe plac și el se plictisește.

Iată câteva sfaturi pentru a-l face să te dorească:

1. Vorbește din priviri

Ochii tăi pot rosti o mulțime de lucruri, așa că folosește asta în avantajul tău. Ei te trădează, indiferent ce ai simți. Nu îți poți ascunde sentimentele decât dacă eviți să-l privești.

2. Râzi la glumele lui (până la un punct)

Bărbaților le place să fie considerați irezistibil, importanți, dar în primul rând amuzanți. Unul dintre cele mai simple moduri de a-l face să fie obsedat de tine e să râzi la glumele lui.

3. Roagă-l să facă lucruri pentru tine

Fă-l să se simtă util, mai ales când vine vorba de lucruri ce implică folosirea mușchilor – precum deschiderea unui borcan sau căratul pungilor de cumpărături. Dacă vrei să fie înnebunit după tine, lasă-l să facă unele din lucrurile de care te poți ocupa și singură.

Citește și:   9 lucruri pe care trebuie să le facă o femeie după ce naște

4. Descoperă-te puțin câte puțin

Nu arăta niciodată totul simultan. Abține-te, femeie! Dacă vrei să fie obsedat de tine, un mod eficient pentru asta e să arăți puțină piele din când în când. Altfel îi vei da totul pe tavă, fără ca el să fi muncit vreun pic.

5. Amână marele eveniment

Abține-te puțin și de la a face sex cu el. Nu numai că ai fi mai vulnerabilă, dar i-ai și oferi ceva important cuiva despre care nu știi dacă va mai fi prin preajmă după aceea. Păstrează-ți demnitatea și lasă-l să se agite puțin.

6. Fă un efort pentru a fi mai frumoasă

Aranjează-te ca o păpușă din când în când. Poartă o rochie sexy și niște tocuri înalte când ieșiți. Aranjează-ți părul și poartă un parfum bun. Niciun bărbat nu-i poate rezista unei femei într-o rochie sexy și pantofi cu toc înalt.

7. Fă-ți mereu planuri pe cont propriu

Chiar dacă nu ai planuri, încearcă să pari ocupată. Bărbaților le plac urmărirea, provocarea. Arată-i că viața ta nu se învârte doar în jurul lui.

Citește și:   Ce spune despre relația voastră felul în care el te ÎMBRĂȚIȘEAZĂ

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.