15 trucuri de frumusețe pe care trebuie să le știe toate femeile

Orice femeie își dorește să arate bine! Iată cum poți obține rezultate formidabile cu efort minim!

Iată câteva sfaturi de la profesioniști care îți vor îmbunătăți rutina de frumusețe și te vor ajuta să obții înfățișarea perfectă la care ai visat dintotdeauna:

1. Ca să ți se usuce oja mai repede, înmoaie-ți degetele într-un bol cu apă rece ca gheața pentru un minut. Astfel oja se va usca în întregime, nu doar la suprafață.

2. Înainte să îți vopsești unghiile, aplică ulei de măsline pe cuticule, pentru a putea îndepărta mai ușor oja în exces.

3. Dacă folosești bandă adezivă pentru manichiura franțuzească, asigură-te că marginile sale depășesc unghia.

4. După șamponare, aplică balsamul pe lungimea firului de păr și apoi lasă-l să se usuce la aer fără să te piepteni.

5. Când te usuci cu foehn-ul, apleacă-ți capul și începe de la rădăcini, pentru a da părului mai mult volum.

6. Când îți împletești părul, folosește spumă specială pentru ca orice coafură să pară mai frumoasă.

Citește și:   10 secrete pentru un machiaj ca la carte

7. Dacă părul tău se încurcă repede, începe să te piepteni de la vârfuri, urcând ușor spre rădăcini.

8. Când îți usuci părul cu un prosop, nu freca prea tare și nu răsuci. Folosește un prosop moale sau chiar un tricou vechi.

9. Înainte să ascuți creioanele de ochi sau de buze, ține-le la frigider pentru câteva minute. Astfel nu vor mai fi moi și instabile.

10. Pentru un machiaj potrivit și pentru zi și pentru seară, combină nuanțele de fard de pleoape închise cu unele deschise. De exemplu, maro, verde sau albastru închis cu nuanțe de crem.

11. Aplică blush pe pomeți și apoi întinde-l spre lnia părului.

12. Uleiul de cocos este un demachiant exceent pentru ochi. Aplică puțin ulei pe o dischet de bumbac și șterge-ți ușor pleoapele. Nu freca pielea delicată de sub ochi.

13. Asigură-te că folosești un gel sau o cremă hidratantă pentru ochi, ca să previi formarea ridurilor timpurii în zona de sub ochi.

Citește și:   5 tipuri de machiaj pe care bărbații le adoră

14. De dimineață, spală-te pe față cu apă rece și șterge zona de sub ochi cu niște cuburi de gheață. Pielea se va desumfla și va fi strălucitoare.

15. Pentru gene mai lungi, amestecă ulei de vitamina E, ulei de ricin și ulei de cocos. Folosindu-ți degetul, aplică mixture pe linia genelor superioare înainte de a merge la culcare.

Lasă un răspuns