10 secrete de stil care te vor ajuta să-ți subțiezi silueta

O haină aleasă bine poate să-ți transforme complet silueta! Iată care sunt cele mai bune trucuri pentru a-ți evidenția corpul!

Uneori trebuie să încercăm să ascundem kilogramele în exces fără să fi avut suficient timp pentru diete sau exerciţii fizice. Hainele alese corect ne pot ajuta să părem mult mai suple. Iată câteva trucuri pentru a avea o imagine perfectă:

1. Adaugă o linie verticală
Optează pentru o ținută cu mai multe straturi, care să cuprindă o jachetă lungă. Te va face să pari mai subțire și mai înaltă. Fii atentă la poziția nasturilor – ar trebui să formeze un singur rând.

2. Alege sutienul corect
Când sânii nu sunt corect așezați, atrag și mai tare atenția asupra abdomenului. Sutienul de mărimea potrivtă îți ridică sânii și creează spațiu între ei și stomac.

3. Adaugă un accent strălucitor unei ținute monocrome
Poți distrage atenția de la zonele cu probleme dacă alegi să te îmbraci într-o singră culoare și apoi adaugi un detaliu într-o nuanță mai deschisă.

4. Alege rochii în formă de A
Pentru a-ți crea o imagine perfectă, alege o rochie în formă de trapez, cum se purta în anii 60 sau una dreaptă, după moda anilor 90.

Citește și:   10 lucruri pe care trebuie să le faci pentru un somn odihnitor

Ascultă noua mea piesă:


5. Nasturi așezați cum trebuie
Asigură-te că naturii unei bluze sunt pe partea cea mai proeminentă a burții. Dacă sunt deasupra, atenția se va îndrepta asupra zonei de care nu ești foarte mândră.

6. Evită materialele vaporoase
Acestea îți accentuează formele. Optează pentru materiale mai groase, care acționează ca un corset.

7. Nu-ți băga bluza în pantaloni
Făcând asta, creezi o linie clară în jurul abdomenului, care inevitabil va atrage atenția. Poartă bluze mai largi, nu unele foarte strâmte.

8. Alege geanta potrivită
Chiar și gențile pot influența imaginea siluetei. Ca să pari mai slabă, alege una mare. Doamnele mici de statură ar trebui să opteze pentru genți de mărime medie.

9. Alege haine mate
Hainele strălucitoare atrag mereu atenția și accentuează fiecare cută de pe burtă, așa că e mai bine să alegi haine mate.

10. Ia în considerație rochiile petrecute
Acestea te vor ajuta mereu, fiindcă îți vor ascunde burta și vor atrage atenția asupra sânilor.

Citește și:   5 metode care te ajută să te trezești când ai un coșmar

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.