Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 lucruri pe care trebuie să le faci pentru un somn odihnitor – Andreea Bănică

10 lucruri pe care trebuie să le faci pentru un somn odihnitor

Multora dintre noi ne place să citim poveşti de succes, interviuri cu oameni care au succes şi vrem să învăţăm cum putem să reuşim şi noi. Probabil că oamenilor de succes li s-au pus toate întrebările posibile – Ce faci dimineața? Care e dieta ta? Cum îmbini serviciul cu viața de familie? Cât de multe exerciții faci?

Iată însă ce fac oamenii de succes înainte de a merge la culcare:

1. Citesc

Cititul e ultima activitate realizată înainte de culcare în cazul multor oameni de succes, precum bill Gates, Barack Obama sau Vera Wang.

2. Se liniștesc

Nu muncesc înainte de culcare. Cei care sunt obsedați de muncă sunt excepția acestei reguli.

3. Rememorează acțiuni

Asta îi ajută să păstreze lucrurile în perspectivă, să-și amintească ce e cu adevărat important în viață. Face parte din succes să știi când mintea și corpul tău au nevoie de o pauză.

4. Visează cu ochii deschiși

Nu e ceva surprinzător – așa apar inovațiile artiștilor, de exemplu. În plus, unii visează cu ochii deschiși pentru a-și relaxa mintea, pentru a căpăta inspirație sau pentru a-și fixa noi scopuri.

Citește și:   Ce spune despre relația voastră felul în care dormiți

5. Plănuiesc ziua de mâine

Oamenii de succes sunt, după cum se știe, foarte disciplinați și nu muncesc numai de la 9 la 17. Ei știu că a-ți plănui ziua dinainte te ajută să știi mai clar ce trebuie să faci și că asta mai reduce stresul.

6. Se deconectează complet

Relaxarea necesită adesea lăsarea deoparte a tuturor dispozitivelor electronice – plus că folosirea acestora înainte de culcare te face să adormi mai greu.

7. Pun familia pe primul loc

Mulți oameni de succes pun familia pe primul loc. Nu e ușor să echilibrezi timpul petrecut la muncă și cel pentrecut cu partenerul, copiii sau animalele de companie, dar e absolut necesar.

8. Sunt recunoscători

Mulți oameni de succes se gândesc la ori notează lucrurile pentru care sunt recunoscători. Asta e ceva important, fiindcă zilele lor sunt adesea pline de situații stresante care îi poate face să devină pesimiști, iar ei nu-și permit să fie așa.

Citește și:   9 sfaturi care te vor ajuta să dormi mai bine

9. Reduc presiunea

Orice om care a fost stresat mult timp are nevoie de anumite perioade de timp pentru a se relaxa – fie prin intermediul exercițiilor fizice, fie meditând, făcând o baie fierbinte sau ascultând muzică.

10. Nu consumă alcool

Mulți oameni de succes refuză să bea ceva înainte de culcare pentru a dormi mai bine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.