Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 idei de activități romantice pentru ziua îndrăgosiților – Andreea Bănică

8 idei de activități romantice pentru ziua îndrăgosiților

Ești în căutarea cadoului perfect pentru ziua îndrăgostiților? Iată câteva idei care să te inspire!

De Sf. Valentin Cupidon e mai activ ca niciodată. Atunci cuplurile fac planuri romantice să fie împreună, să plece mai devreme de la muncă sau își iau o zi liberă. Această zi e specială însă numai dacă o faceți voi specială.

Iată câteva idei care te vor inspira:

1. O escapadă romantică

Fă o rezervare la hotel, fă bagajele și surprinde-ți partenerul când se întoarce de la muncă, spunându-i că doar glumeai când ai spus că nu ai timp să faci nimic de acest Sf. Valentin.

2. Mergeți să dansați

Dansul este o activitate foarte pasională în care chimia dintre parteneri este foarte ușor de observat. Profită de faptul că în majoritatea localurilor se ascultă muzică romantică și nu uita că o seară de dans promite o continuare sexi acasă.

3. Recreați prima întâlnire

Primele întâlniri sunt mereu destul de speciale. Chiar dacă a voastră a fost destul de stânjenitoare, sigur acum vă amintiți de ea zâmbind. Până la urmă, așa a început relația voastră.

Citește și:   10 idei de ținute sexi pentru Valentine’s Day

4. Picnic la interior

Cine spune că picnicul se face numai afară? Pregătește ceai, prăjituri, sandvișuri și bineînțeles, pătura.

5. Mergeți la plimbare

Vizitați o expoziție la un muzeu sau la o galerie de artă, urcați cu bicicletele pe vreun deal înainte de prânz, mergeți să patinați sau vizitați un oraș nou.

6. Mergeți la un spectacol

Uitați-vă pe Google pentru a vedea care sunt variantele, apoi discutați despre ce vreți să vedeți – muzică, divertisment? Poate și mâncați undeva înainte?

7. Mergeți la Paris

Se zvonește că Parisul ar fi chiar locul în care trăiește Cupidon. Chiar dacă nu îl veți întâlni, bucurați-vă de vin, de mâncare, de priveliște și de plimbarea pe malul Senei.

8. Stați în casă, cinând și uitându-vă la filme

Dacă nu ai foarte mulți bani de cheltuit anul acesta, gătiți ceva împreună și decideți dinainte la ce vreți să vă uitați. Apoi ghemuiți-vă pe canapea.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.