8 idei de activități romantice pentru ziua îndrăgosiților

Ești în căutarea cadoului perfect pentru ziua îndrăgostiților? Iată câteva idei care să te inspire!

De Sf. Valentin Cupidon e mai activ ca niciodată. Atunci cuplurile fac planuri romantice să fie împreună, să plece mai devreme de la muncă sau își iau o zi liberă. Această zi e specială însă numai dacă o faceți voi specială.

Iată câteva idei care te vor inspira:

1. O escapadă romantică

Fă o rezervare la hotel, fă bagajele și surprinde-ți partenerul când se întoarce de la muncă, spunându-i că doar glumeai când ai spus că nu ai timp să faci nimic de acest Sf. Valentin.

2. Mergeți să dansați

Dansul este o activitate foarte pasională în care chimia dintre parteneri este foarte ușor de observat. Profită de faptul că în majoritatea localurilor se ascultă muzică romantică și nu uita că o seară de dans promite o continuare sexi acasă.

3. Recreați prima întâlnire

Primele întâlniri sunt mereu destul de speciale. Chiar dacă a voastră a fost destul de stânjenitoare, sigur acum vă amintiți de ea zâmbind. Până la urmă, așa a început relația voastră.

Citește și:   7 imagini amuzante care arată ce reguli poți încălca pentru o relație fericită

4. Picnic la interior

Cine spune că picnicul se face numai afară? Pregătește ceai, prăjituri, sandvișuri și bineînțeles, pătura.

5. Mergeți la plimbare

Vizitați o expoziție la un muzeu sau la o galerie de artă, urcați cu bicicletele pe vreun deal înainte de prânz, mergeți să patinați sau vizitați un oraș nou.

6. Mergeți la un spectacol

Uitați-vă pe Google pentru a vedea care sunt variantele, apoi discutați despre ce vreți să vedeți – muzică, divertisment? Poate și mâncați undeva înainte?

7. Mergeți la Paris

Se zvonește că Parisul ar fi chiar locul în care trăiește Cupidon. Chiar dacă nu îl veți întâlni, bucurați-vă de vin, de mâncare, de priveliște și de plimbarea pe malul Senei.

8. Stați în casă, cinând și uitându-vă la filme

Dacă nu ai foarte mulți bani de cheltuit anul acesta, gătiți ceva împreună și decideți dinainte la ce vreți să vă uitați. Apoi ghemuiți-vă pe canapea.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.