7 trucuri care îți vor face genele mai lungi

Ochii tăi vor atrage de acum încolo toate privirile! Iată care sunt cele mai bune trucuri pentru a-ți alungi genele!

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să aplici rimelul mai ușor și să pară că porți gene false:

1. Alternează direcțiile
După ce ai aplicat rimelul ca de obicei, privește în jos și aplică rimelul, cu atenție, pe partea din spate a genelor, ca să pară mai dese. Pentru și mai mult volum, mai aplică un strat pe partea din față.

2. Ai grijă de gene
Aplică pudră de bebeluș sau o pudră transparentă între straturile de rimel. Acesta le va fixa mai bine, iar genele vor părea mai dese.

3. Folosește o periuță flexibilă
Îndoaie vârful periuței rimelului ușor, astfel încât aceasta să fie orizontală – datorită noii forme o vei putea manevra mai ușor în zonele greu de atins, precum colțurile ochilor.

4. Încălzește-l
Dacă rimelul tău favorit începe să se îngroașe, puțină căldură îl poate subția. Asigură-te că e bine strâns capacul și lasă tubul într-un pahar cu apă fierbinte. Dacă e mai vechi de trei luni însă, ar trebui să-l înlocuiești – din motive de igienă.

Citește și:   12 trucuri de MACHIAJ pe care orice femeie trebuie să le știe

5. Fă mișcări în zig-zag
Mișcă periuța aproape de pleoape pentru a crea iluzia că ai aplicat dermatograf și pentru a-ți face genele să pară mai dese. De asemenea, încearcă să schimbi direcția în care ții periuța – orizontal pentru gene mai dese, vertical pentru a o finisare mai naturală și dintr-o parte într-alta pentru curbare.

6. Scapă de rimelul în exces cu o periuță de dinți
Dacă rimelul tău ajunge să fie mai gros decât plănuiai inițial, folosește o periuță de dinți pentru a „pieptăna” genele și pentru a evita aspectul de ochi de păianjen, ca să nu trebuiască să iei totul de la capăt.

7. Alternează tipurile de rimel
Nu-ți fie frică să amesteci formulele – uneori îți trebuie mai mult de o periuță pentru a obține look-ul dorit. Încearcă să aplici un rimel rezistent la apă peste unul cu efect de alungire, nu numai ca să dureze mai mult (plus că produsul rezistent la apă e mai ușor de curățat), ci și ca să nu îți mai murdărească pleoapele.

Citește și:   10 trucuri prin care să faci machiajul să reziste mai mult

Lasă un răspuns