Cum să-ți conturezi NASUL ca să pară mai mic

Vrei un nas mai subțire? Această tehnică este foarte simplă!

În ultimii ani, tehnica de contouring a devenit din ce în ce mai populară. Foarte multe femei încearcă să-și sculpteze fața folosind acest truc de machiaj și de multe ori se potrivește perfect. Nu este o tehnică dificilă și poate fi practicată de orice femeie, dacă are instrumentele potrivite.

Există o mulțime de tutoriale pentru contur, dar dacă nu vrei ca fața ta să arate ca un proiect de artă, nu te agita. Poți obține un look sculptat cu o finisare mai naturală a uneia dintre trăsăturile cele mai complicate – nasul. Iată cum poți avea nasul perfect în trei pași simpli:

Începe cu machiajul complet. Îți vei contura nasul după ce ai aplicat fondul de ten sau anticearcănul pe care le folosești de obicei.

Pasul întâi: evidențierea

Pentru a părea că ai un nas perfect, evidețiazăți centrul nasului, dar nu cu ceva strălucitor, ci cu un anticearcăn luminos care e cu o nuanță mai deschis decât pielea ta. Începe de la rădăcina nasului până jos, oprindu-te chiar înainte să ajungi la capăt. Apoi adaugă un mic punct chiar pe vârf, de parcă ai crea un semn de exclamare.

Citește și:   Ce culoare de ruj ți se potrivește în funcție de zodie

Pasul doi: blendingul

Folosește-ți inelarul sau un burete. Lasă anticearcănul să intre în piele și apoi freacă ușor marginile pentru a evita liniile neplăcute.

Pasul trei: umbra

Folosește pudră, nu cremă, pentru un efect mai natural. Folosește o pensulă mică, scutură pudra în exces și apoi, începând de la colțul interior al ochiului, umbrește până la capătul nasului. Fă la fel pentru ambele părți și amestecă-le înainte de a adăuga sau înlătura culoare.

Mai amestecă o dată cu pensula, buretele sau degetul pentru o înfățișare cât mai naturală.

6 tehnici de machiaj care fac nasul să pară mai mic

Pentru multă lume, un nas lat, înalt sau lung este inestetic, multe femei gândindu-se chiar să-și facă operații estetice din această cauză. Acestea au însă riscuri și posibile consecințe neplăcute, așa că nu ar trebui să fugi imediat la doctor.

Încearcă să îți faci nasul să pară mai mic folosind câteva tehnici de machiaj:

1. Creează un joc de lumini și umbre cu ajutorul conturului, pentru un nas care pare mai îngust

Citește și:   Cum să te machiezi în funcție de CULOAREA ochilor

Dă-ți cu fond de ten mai închis cu două nuanțe pe pereții nasului și cu fond de ten mai deschis cu două nuanțe pe podul nasului.

2. Nu îți machia strident ochii

Machiajele puternice, de tip smokey eyes, atag atenția asupra nasului, așa că alege variante mai discrete.

3. Folosește anticearcăn

Nasul vă părea mai mic dacă zona de sub ochi e mai luminoasă. De asemenea, evidențiază-ți pomeții aplicând un blush.

4. Fă-ți nasul lung să pară mai mic cu ajutorul conturului

Aplică un fond de ten mai închis la culoare pe vârful nasului și pe zona de sub acesta. Amintește-ți să uniformizezi bine nuanțele.

5. Folosește pudra

Pentru a evita reflectarea luminii pe podul nasului, aplică la sfârșitul machiajului pudră pe nas, ca să aibă un aspect mat.

6. Accentuează buzele

Buzele în culori aprinse distrag atenția de la nas, așa că simte-te liberă să alegi rujuri îndrăznețe. Nu te machia însă prea mult în restul feței, ca să nu devii vulgară.

Citește și:   10 diferențe mari între bărbați și femei

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.