Cum să-ți conturezi nasul

Vrei un nas mai subțire? Această tehnică este foarte simplă!

În ultimii ani, tehnica de contouring a devenit din ce în ce mai populară. Foarte multe femei încearcă să-și sculpteze fața folosind acest truc de machiaj și de multe ori se potrivește perfect. Nu este o tehnică dificilă și poate fi practicată de orice femeie, dacă are instrumentele potrivite.

Există o mulțime de tutoriale pentru contur, dar dacă nu vrei ca fața ta să arate ca un proiect de artă, nu te agita. Poți obține un look sculptat cu o finisare mai naturală a uneia dintre trăsăturile cele mai complicate – nasul. Iată cum poți avea nasul perfect în trei pași simpli:

Începe cu machiajul complet. Îți vei contura nasul după ce ai aplicat fondul de ten sau anticearcănul pe care le folosești de obicei.

Pasul întâi: evidențierea

contouring nas

Pentru a părea că ai un nas perfect, evidețiază-ți centrul nasului, dar nu cu ceva strălucitor, ci cu un anticearcăn luminos care e cu o nuanță mai deschis decât pielea ta. Începe de la rădăcina nasului până jos, oprindu-te chiar înainte să ajungi la capăt. Apoi adaugă un mic punct chiar pe vârf, de parcă ai crea un semn de exclamare.

Citește și:   6 trucuri care te vor ajuta să ai un posterior bombat

Pasul doi: blendingul

2 blending

Folosește-ți inelarul sau un burete. Lasă anticearcănul să intre în piele și apoi freacă ușor marginile pentru a evita liniile neplăcute.

Pasul trei: umbra

3 umbra

Folosește pudră, nu cremă, pentru un efect mai natural. Folosește o pensulă mică, scutură pudra în exces și apoi, începând de la colțul interior al ochiului, umbrește până la capătul nasului. Fă la fel pentru ambele părți și amestecă-le înainte de a adăuga sau înlătura culoare.

Mai amestecă o dată cu pensula, buretele sau degetul pentu o înfățișare cât mai naturală.

foto: bryde

Lasă un răspuns