Cum să-ți alegi bretonul în funcție de forma feței

Îți dorești o schimbare de look, dar îți este teamă să te vopsești sau să-ți schimbi foarte mult lungimea părului? Nu te descuraja! Poți oricând să încerci să-ți faci un breton pentru a-ți reîmprospăta stilul.

Bretonul a fost preferat de multe vedete internaționale în ultima vreme și nu există niciun motiv pentru care să nu-l încerci și tu, mai ales că este o metodă de reinventare foarte rapidă. Poate schimba radical o fizionomie, îți subțiază trăsăturile, evidențiază privirea și îți va da un aer tineresc

De la un breton asimetric, la un breton filat sau scurt, posibilitățile sunt multe, dar înainte de a te a opta pentru un anumit tip de breton trebie să ai în vedere câteva aspecte. Așa cum alegem tunsoarea în funcție de forma feței, de același lucru ar trebui să ținem cont și când alegem bretonul.

Iată câteva recomandări:

Pentru fața pătrată
1-breton-fata-patrata

Caracteristica principală a unei fețe cu formă pătrată este dată de aspectul unghiular. De aceea, bretonul poate fi folosit pentru a înmuia unghiurile feței și să confere mai mult echilibru.

Pentru fața rotundă

2-breton-fata-rotunda

În cazul unei fețe rotunde, vei dori să adaugi câteva unghiuri contrastante pentru a obține efectul de echilibru. Un breton drept și gros este alegerea perfectă!

Pentru fața ovală

4-breton-fata-ovala

Dacă te încadrezi în categoria celor cu fața ovală, ești o norocoasă! Această formă este cea mai versatilă atunci când vine vorba de coafură și machiaj. Poți opta pentru aproape orice tip de breton.

Pentru fața în formă de inimă

3-breton-fata-de-inima

Fețele în formă de inimă tind să fie puțin mai largi în partea de sus și toată atenția privitorului se îndreaptă în această direcție. Prin urmare, bretonul tău trebuie să arate întotdeauna perfect, lucru valabil și pentru sprâncene sau machiajul ochilor.

 

Citește și:   9 modalități prin care poți folosi mierea în tratamentele de frumusețe
Foto: YouQueen

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.