Cum să-ți albești dinții în mod natural

Fiindcă nu ne putem permite toți o albire profesională, iată șase trucuri pentru a-ți păstra dinții albi și strălucitor fără să faci o vizită vreunui dentist.

Toată lumea își dorește să aibă un zâmbet cât mai alb. Pentru farte multe persoane, zâmbetul este o problemă estetică pe care ar vrea să rezolve fără a trece prin cabinetul medicului stomatolog. Dacă nu ai dinții albi în mod natural, e puțin probabil să ajungi la o nuanță mult mai deschisă fără să folosești proceduri speciale.

Totuși, dacă dinții nu au culoarea pe care ne-o dorim pentru că obișnuim să consumăm băuturi și alimente puternic colorate cum ar fi sucurile, cafeaua, vinul sau fructele,  putem remedia problema cu ușurință pentru că există multe metode prin care să poți conserva albul natural al dinților și să-i oferi strălucire:

1. Folosește fard bronzant

Aplică un strat subțire de bronzer mat de-a lungul maxilarului. Cu cât ai pielea mai închisă, cu atât vor părea dinții mai albi.

2. Ține produse care albesc dinții în frigider

Păstrează-le în frigider pentru că igredientul lor activ, apa oxigenată, nu e la fel de eficient când e cald.

Citește și:   6 trucuri eficiente care te ajută să rămâi tânără și frumoasă

3. Mănâncă legume

Halește niște țelină sau mere după ce consumi orice fel de băuturi care pătează dinții (precum cafeaua, ceaiul și vinul roșu). Texura fibroasă, crocantă îndepărtează în mod natural orice reziduu.

4. Clătește-te cu oțet

Amestecă o parte oțet de mere și două părți apă și clătește-te timp de un minut pentru a îndepărta în mod natural și cu delicatețe petele.

5. Bea cu paiul

Bea totul cu paiul, inclusiv cafeaua și ceaiul, pentru a preveni petele.

6. Bea vin alb, nu roșu

Înainte să spui că tu bei numai pinot noir, amintește-ți ce le face vinul roșu dinților tăi. Pentru a evita petele, bea un pahar de vin alb – sau, și mai bine, de șampanie.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.