Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să îți faci BUCLE în cel mai simplu mod posibil – Andreea Bănică

Cum să îți faci BUCLE în cel mai simplu mod posibil

Buclele arată foarte feminin și elegant, însă când acestea se lasă foarte rapid, îți pot strica întregul look. Dacă credeai că aplicarea unei cantități mai mari de fixativ poate rezolva problema, te înșeli. Află de la hair-styliști cum poți rezolva această problemă pentru a te bucura de niște bucle romantice pentru mai mult timp!

1. Nu aplica balsam. Balsamul face părul foarte alunecos, astfel că acesta nu va putea susține o buclă. Dacă totuși nu poți sta fără el, poți aplica o cantitate foarte mică.

2. Pregătește părul cu spumă. Când vine vorba de spumă, o cantitate mai mare este mai mult decât binevenită. Pune-ți în palmă spumă de dimensiunea unei mingi de baseball și aplic-o foarte bine pe părul umed sau uscat, de la rădăcină la vârfuri. Spuma conține alcool, care are rolul de a elimina umezeala, asigurând astfel o mai bună fixare a buclei.

3. Pregătește părul și cu fixativ. Odată ce acesta este uscat complet, ia secțiuni de păr și aplică fixativ înainte de a le ondula. Începe să secționezi părul din parte inferioară spre creștet.

Citește și:   7 semnale de alarmă pe care ți le dă corpul

4. Ondulează corect. Persoanele cu părul fin și subțire ar trebui să seteze ondulatorul la o temperatură de 150 de grade, în timp ce acelea cu părul mai des și mai aspru pot merge până la 180 de grade. Indiferent de dimensiunea ondulatorului, asigură-te că aplici tensiune atunci când înfășori părul, trăgând ondulatorul spre exteriorul feței. Astfel, căldura va fi distribuită uniform.

5. Prinde buclele. Aceasta este cea mai importantă parte: după ce ai menținut ondulatorul timp de 5 secunde, trage ușor ondulatorul, având grija ca bucla să rămână intactă. Prinde-o apoi cu o clamă metalică și las-o așa timp de 10-15 minute.

6. Scutură capul. Odată ce tot părul s-a răcit, îndepărtează clipsurile, lasă-ți capul pe spate și răvășește buclele cu degetele. Lasă părul puțin mai ondulat decât ți-ar plăcea să fie la final. Oricum ți-ai pregăti părul, buclele tot se vor lăsa puțin, așa că este mai bine să lași părul mai ondulat decât ți-ai dori să fie. Gravitatea își va face treaba și până să ajungi la eveniment, buclele tale vor arăta perfect.

Citește și:   10 lucruri pe care trebuie să le știi ca să ai un păr frumos

7. Nu finisa cu fixativ. Multă lume face această greșeală. Hair-styliștii ne sfătuiesc să folosim un spray texturizant în locul unui fixativ – polimerii din fixativ tind să fie prea grei, creând astfel greutate și făcând bucla să se lase mai rapid.

Orice fată visează să aibă un păr frumos și sănătos. Părul este un atu foarte importat și îl supunem zilnic la tot felul de proceduri pentru a arăta așa cum ne dorim. Din păcate, toate aceste procese afectează structura firului de păr și îi îl deteriorează.

Din cauza problemelor pe care la cauzează placa de păr și ondulatoarele, femeile sunt tot timpul în căutarea unor alternative care să le ofere același efect, fără să le strice părul.

Iată 8 modalități prin care îți poți face bucle fără să-ți detriorezi părul:

#1 Cu ajutorul unei bentițe

#2 Folosește agrafe

#3 Folosește un tricou sau un prosop

#4 Folosește bețișoare chinezești

#5 Fă-ți un coc

Citește și:   8 trucuri care te vor ajuta să-ți îngrijești pielea iarna

#6 Fă-ți mulți „melcișori”

#7 Folosește un șervețel

#8 Fă-ți codițe împletite mici

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.