9 secrete care te vor ajuta să ai un păr plin de volum și strălucire

Pentru că știm cât de mult visezi la un păr perfect aranjat, cu volum și aspect sănătos, ți-am pregătit o listă cu anumite trucuri ce te vor ajuta să ai părul pe care îl vedem zi de zi în reclame. Respectă-le întocmai și vei avea parte de rezultatele pe care ți le dorești, într-un timp nu foarte lung.

Este extrem de simplu. Îți trebuie doar un foehn și o perie. Să începem!

1. Ai mare grijă la gradul de temperatură al foehnului. Căldura nu trebuie să fie la un grad prea ridicat, dar nici prea scăzut. Aceasta trebuie să fie la o treaptă medie.

2. Foehnul nu trebuie să fie prea aproape de păr. Ține-l la o distanță de cca 20-25 de cm, pentru a fi sigură că nu există vreun risc de deteriorare a părului.

3. Pentru un aspect sănătos, folosește-te de perie, uscând fiecare șuviță în parte. Cleștii de păr sunt și ei o idee bună, pentru a facilita procedeul.

Citește și:   Cum să te tunzi în funcție de zodie

4. Protejarea părului este extrem de importantă. Folosește un ser sau un ulei special, pentru a evita firele de păr arse. Poți face acest lucru și înainte de a folosi placa de păr, care are și ea la rândul ei, aceleași efecte.

5. Peria de păr trebuie să fie cât mai mică și mai rotundă, pentru ca părul tău să capete volum.

6. Foehnul nu trebuie ținut într-o singura poziție, riscul de ardere fiind mai ridicat. Efectuează mișcări continue. Începe cu șuvițele de jos, urcând treptat până în creștet.

7. Înainte de a începe să folosești foehnul, așteaptă câteva minute pentru ca părul să se usuce natural. Poți utiliza un prosop sau, chiar căldura de la soare. Cu cât folosești mai puțin foehnul, cu atât părul va arăta mai frumos.

8. Ține capul în jos în timpul uscării pentru un volum garantat.

9. La final, folosește funcția de aer rece timp de câteva minute. Părul tău va arăta mult mai plin de viață. (Acest lucru se poate practica și în timpul spălării. După clătire, alternează temperatura apei, de la caldă la rece pentru un păr mai puternic) .

Citește și:   7 secrete de frumusețe pe care le știu numai femeile din Asia

Pe lângă aceste reguli care vizează mai mult partea tehnică, trebuie să știi că mai sunt și alte lucruri importante pentru părul tău, cum ar fi: alegerea corectă a șamponului și clătirea din abundență.

Există șampoane speciale pentru cele care au părul lipsit de viață și fără volum. Acesta trebuie ales cu mare grijă pentru că, știm cu toatele acele reclame care îți promit părul perfect, dar care, de cele mai multe ori, nu se țin de cuvânt. Scalpul trebuie să fie protejat, iar firul de păr cât mai hrănit. Clătirea trebuie realizată cu mare atenție.

Mare grijă la tunsoare! Este foarte greu să ai un păr voluminos, dacă acesta are o lungime peste medie. Astfel, noi recomandăm părul puțin mai scurt sau mediu, pentru o mai mare probabilitate. Vei avea cu siguranta un aspect mult mai fresh!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.