9 pași simpli de îngrijire personală care te vor face să începi bine fiecare zi

Ai simţit vreodată că nu arăţi suficient de bine? Dacă știi cum e, știi și că asta te face să te simți foarte prost. E foarte simpli să însă să înveți cum să arăți și cum să te simți minunat, ca să nu îți mai faci asemenea probleme niciodată.

1. Mai întâi, fă un duș. În timp ce dormi transpiri, iar asta te face să miroși urât. Folosește un săpun care miroase bine și asigură-te că te epilezi la subraț și pe picioare, dacă e necesar.

2. Verifică dacă sprâncenele tale au nevoie să le pensezi. Va fi mai puțin dureros să te pensezi după un duș fierbinte.

3. Nu uita să te dai cu o loțiune hidratantă pe gât, umeri și brațe. Asigură-te că miroși frumos, dar nu exagera cu aromele și nu le amesteca.

4. Bineînțeles, spală-te pe dinți și folosește ața dentară și apa de gură.

5. Îndreaptă-ți sau ondulează-ți părul, dacă ai aceste obiceiuri. Nu îți îndrepta niciodată părul când e ud. Sigur, e mai rapid, dar îți usucă și îți deteriorează părul, făcându-l să semene cu niște paie.

Citește și:   10 tehnici de machiaj care îți vor face viața mult mai ușoară

6. Nu purta prea mult produs dacă vrei să ai un aspect natural. Dacă ai probleme cu acneea, mergi la dermatolog sau folosește o cremă pentru acnee. Machiază-te folosind anticearcăn și o pudră lejeră. Nu folosi prea mult fond de ten.

7. Nu folosi nici prea mult machiaj, deoarece frumusețea naturală e cea mai bună Accentuează-ți ori buzele ori ochii, niciodată pe amândouă. Dacă alegi ochii, folosește fard de pleoape, rimel și poate dermatograf. Buzele ar trebui să aibă o nuanță naturală. Dacă alegi buzele, dă-ți cu rujul favorit și numai cu puțin rimel.

8. Asigură-te că unghiile tale sunt curate. Păstrează-le scurte și folosește o loțiune hidratantă pentru mâini. Oamenii te judecă adesea după modul în care arată mâinile tale, așa că ai grijă să nu ai ojă sărită sau unghii inegale. Nu îți face o manichiură sofisticată acasă – mergi la un salon. Dacă nu îți permiți, ține-ți unghiile curate și scurte.

9. Îmbracă-te astfel încât să te simți bine, iar înainte de a merge la cumpărături, încearcă să știi deja ce ți se potrivește cel mai bine. Ține cont de culoarea ochilor, de nuanța tenului, de forma corpului tău și de stilul personal.

Citește și:   7 tipuri de haine care te vor ajuta să arăți bine la orice vârstă

De asemenea,
-fii conștientă că frumusețea este, în cea mai mare parte, interioară. Crede în tine și în faptul că ești frumoasă. Fii drăguță cu toți și tratează-i pe oameni așa cum ai vrea să fii tratată.
-frumusețea nu e numai la exterior. Dacă ești fericită și plină de viața, pielea ta va radia de frumusețe.
-poți să fii încrezătoare și dacă nu porți haine prea strâmte.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.