9 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc

Machiajul e cel mai bun prieten al unei femei; te poate transforma instantaneu, înfrumusețându-ți tenul. Folosit corect, te poate chiar întineri.

Evită aceste greșeli pentru a te bucura de toate avantajele machiajului:

  1. Nu aplici fard de obraz sau aplici prea mult

Nu reunța la fard. Puțină roșeață în obraji te poate face să pari mai săntoasă și mai tânără. Aplică fardul pe pomeți și amestecă bine, cu o pensulă specială.

  1. Aplici prea mult fond de ten sau anticearcăn și arată ca o mască

Folosește fondul de ten cu moderație. Nu ai ce să faci, pe măsură ce îmbătrânești or să îți apară linii fine. Dacă vrei să le ascunzi doar le vei face mai vizibile.

  1. Exagerezi cu dermatograful

Dermatograful îți poate defini ochii, dar prea mult îi va micșora și te va îmbătârni considerabil. Aplică-l doar pe linia genelor de sus și într-o culoare deschisă pe linia genelor de jos pentru niște ochi mai mari și mai frumoși.

  1. Îți pensezi sprâncenele greșit

Citește și:   5 greșeli pe care le faci când folosești beauty blender-ul

Nu exagera cu pensatul. Sprâncenele subțiri îți vor face fața să pară mai ascuțită și vor atrage atenția asupra zonei de sub ochi. Vei părea mai bătrână și mai furioasă.

  1. Prea multă pudră care se adună în liniile fine

Folosește mai puțină pudră, pentru a nu-ți evidenția liniile fine. Optează pentru pudra transparentă pentru un efect mai natural.

  1. Folosești un creion de sprâncene de o culoare nepotrivită

Ține minte că, pe măsură ce îmbătrânești, părul și sprâncenele se mai decolorează. Folosește un creion care se potrivește cu tenul tău și nu desena linii prea groase.

  1. Rujul nu rezistă pe buze

Conturul buzelor nu va mai fi așa evident pe măsură ce îmbătrânești, așa că folosește mai puțin ruj sau folosește un creion pentru contur.

  1. Rujul închis la culoare te poate îmbătrâni

Dacă ai buzele subțiri, rujul închis la culoare le va face să pară și mai subțiri, plus că în timp își vor pierde din volum.

  1. Prea mult fard strălucitor pe pleoape va evidenția liniile fine

Citește și:   10 greșeli pe care le faci când folosești placa de păr

E mai sigur să folosești fard mat, iar dacă vrei, poți aplica ceva strălucitor doar în colțurile interioare ale ochilor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.