8 trucuri formidabile pentru un machiaj uluitor

Machiajul este una dintre pasiunile tale? Află cele mai bune trucuri!

Nu e nevoie să fii profesionistă pentru a avea un machiaj grozav. Ai nevoie doar să ştii nişte trucuri inteligente care îţi vor evidenţia frumuseţea naturală şi îţi vor ascunde defectele. Iată câteva sfaturi pentru a arăta impecabil în fiecare zi:

1. Folosește anticearcăn de diferite nuanțe pentru a contura fața
Aplică întâi fondul de ten, apoi anticearcăn. Fondul de ten îți face chipul uniform, iar anticearcănul accenuează trăsăturile.

2. Conturul nasului
Nu e necesar să apelezi la bisturiu pentru a avea un nas frumos. Aplică anticearcăn închis la culoare pe magini și sub vârful nasului și amestecă.

3. Un mod ușor de a-ți accentua sprâncenele
Conturează-ți sprâncenele cu un creion. Mai întâi linia de sus, apoi cea de jos. Apoi umple sprâncenele cu linii scurte.

4. Ochi expresivi
Folosește highlighter pentru a avea niște ochi înviorați și strălucitori.

5. Cum să desenezi codițe cu tuș
Desenează întâi o linie subțire din colțul exterior al ochiuui, către sprânceană. Adaugă apoi încă o linie subțire cam de la jumătatea ochiului și unește-o cu prima. Umple codița, asigurându-te că nu lași locuri albe.

Citește și:   7 tipuri de machiaj pe care bărbații le urăsc

6. Periază-ți genele
Cu ajutorul unei periuțe noi de dinți, periază-ți genele de la rădăcini spre vârfuri. Vei scăpa astfel de rimelul în exces și vei avea niște gene superbe.

7. Buze pline
Hidratează-ți buzele cu niște balsam, apoi aplică puțină pudră. Conturează-ți buzele cu un creion, aplică un ruj mai închis în colțurile buzelor și unul mai deschis în centru, apoi amestecă puțin culorile. Nu aplica rujul direct pe buzele uscate sau nepregătite. Pregătirea buzelor trebuie să presupună mereu exfolierea lor – dă-ți cu balsam de buze, apoi șterge-le cu un șervețel umed. Aplică apoi din nou balsam pentru hidratare. Dacă nu uiți de acest pas înainte de a te da cu ruj, diferența se va vedea.

Lasă un răspuns