8 trucuri de machiaj

Toate femeile se bucură de zilele în care sunt aranjate și pare că sunt scoase din cutie! Află cum să eviți cele mai frecvente greșeli de machiaj!

Fie că suntem experte sau începătoare, fiecare dintre noi mai face greșeli de machiaj din când în când. Fie că îți lipsește timpul sau îndemânarea, uneori pare că totul conspiră împotriva fețelor noastre aranjate perfect.

Iată câteva trucuri pentru a corecta cele mai frecvente greșeli:

1. Alegerea fondului de ten

Folosirea fondului de ten nepotivit ește o greșeală obișnuită, care te poate face să arăți ca un amator. Când cumperi unul, ai grijă ca nuanța să se potrivească bine cu cea a gâtului tău. De asemenea, schimbă nuanța în funcție de anotimp. Chiar dacă folosești crema de protecție solară cu sfințenie, tenul tău tot își va modifica puțin culoarea.

2. Bețișoare pentru îndepărtarea machiajului

Sunt simple și eficiente. Dacă faci o greșeală, le poți folosi pentru a curăța doar acel loc, fără să iei totul de la capăt, mai ales în cazul sprâncenelor, al machiajuui ochilor și al rujurilor.

3. Pudra

Se întâmplă să stai mult timp pentru a crea smoley eyes, iar apoi să vezi pudra căzută sub ochi. Poți aplica machiajul ochilor înainte de a folosi anticearcănul și fondul de ten sau poți aplica pudră transparentă acolo unde vezi că ar tendința să cădă fardul de pleoape. După ce ai terminat capodopera, îndepătează pudra cu o perie pufoasă.

Citește și:   10 trucuri pe care trebuie să le știi când folosești RUJUL

4. Trucul cu rujul

E important ca rujul, mai ales cel care rezistă toată ziua, să fie aplicat corect. Șterge-te puțin cu un șervețel, apoi fixează rujul cu pudră transparentă. Ca să nu-ți ajungă rujul pe dinți, pune-ți buzele în jurul degetului arătător și îndepărtează-l ușor.

Ca să nu ți se mai scurgă rujul, folosește un creion pentru contur. Conturează-ți buzele (poți folosi și un creion transparent), apoi umple și amestecă.

5. Blenduiește, blenduiește, blenduiește

Nu e nimic mai trist decât un machiaj nearmonios. Pentru a combina anticearcănul cu fondul de ten, investește în niște pensule sau într-un beauty blender. E foarte important.

6. Pielea cojită

E important să-ți hidratezi pielea cum trebuie și să o exfoliezi. Aplică o cremă hidratantă bună și las-o să intre în piele. Apoi aplică o bază și las-o și pe aceea să se așeze. În final, aplică fondul de ten și anticearcănul.

7. Curăță-ți pensulele

Pensulele de machiaj pot fi un loc unde se înmulțesc bacteriile ce cauzează erupții. Curăță-le cu un săpun delicat sau cu o soluție antibacteriană pentru față ieftină în mod regulat.

Citește și:   Cele mai frecvente greșeli de îngrijire pe care le fac femeile

8. Ai grijă de sprâncene

Sprâncenele groase au devenit astăzi ceva deosebit de important. Dacă ai sprâncene frumoase, nu prea mai îți trebuie altceva. Fiindcă ai atâtea produse la dispozițție, ai grijă să nu exagerezi. Umple-le cu linii scurte, ușoare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.