8 trucuri de frumusețe pe care ar trebui să le știe orice femeie

Machiajul face parte din rutina noastră de zi cu zi. Aproape toate femeile se folosesc de machaj pentru a-și pune în evidență trăsăturile ori pentru a ascunde anumite imperfecțiuni. Dacă știi cum să îl folosești, machiajul poate fi cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face.

Noi, femeile, suntem tot timpul în căutarea de noi trucuri de machiaj, vrem să știm care sunt cele mai noi tendințe și ce produse ne satisfac cel mai bine nevoile. Și totuși, indiferent de cât de multe crezi că știi despre machiaj, niciodată nu le știi chiar pe toate.

Această listă conține 8 trucuri foarte utile pe care ar trebui să le știe orice femeie:

ALEGE NUANȚA POTRIVITĂ DE FOND DE TEN
Dacă nuanța fondului de ten nu este potrivită pentru tine, va apărea o delimitare inestetică între fața ta și restul corpului. Atunci când testezi fondul de ten, asigură-te că te afli în lumină naturală și testează-l întotdeauna pe gât sau maxilar, nu pe mână.

CUM FACI RUJUL SĂ FIE MAI REZISTENT
Pentru a te asigura că rujul tău va fi mai rezistent la transfer, pune un șervețel subțire pe buze după aplicarea rujului și fixează cu pudră, apoi reaplică rujul.

CURĂȚĂ PENSULELE DE MACHIAJ REGULAT
Utilizate în mod necorespunzător, pensulele de machiaj pot cauza acnee, alergii și alte probleme de piele. Acesta este motivul pentru care spălarea pensulelor și a instrumentelor de machiaj ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire. Spală-le regulat cu șampon și lasă-le să se usuce natural, pe un prosop de hârtie.

EXFOLIAZĂ-ȚI PIELEA
Poți avea cu ușurință o piele mătăsoasă și netedă, făcându-ți propriul exfoliant de casă: combină 4 linguri de zahăr sau de sare și 3 linguri de ulei de măsline. Poți adăuga de asemenea și câteva picături de uleiuri esențiale. După ce ți-ai înmuiat pielea în timpul dușului, masează ușor amestecul pe corp și clătește cu apă caldă.

CUM SĂ APLICI TUȘUL CU UȘURINȚĂ
Poți să-ți evidențiezi ochii ca un profesionist!  Iată o tehnică simplă pe care o poți face cu ușurință singură: ai nevoie de un creion de ochi și o bandă de scotch. Pune o bucată de bandă de la colțul exterior al ochiului în unghiul dorit și trage o linie.

NU APLICA PUDRĂ ÎN EXCES
Pentru a evita situația neplăcută de avea un ten cu aspect de făină, nu lua prea mult produs pe pensulă și scutură foarte bine pensula de exces înainte de a aplica pudra pe față.

AI GRIJĂ DE BUZELE TALE
Indiferent de cât de bun sau scump este rujul pe care l-ai cumpărat, dacă nu ai grijă de buzele tale, acest nu va arăta bine niciodată. Pentru a te asigura că ai un look îngrijit, curăță și hidratează foarte bine buzele înainte de a aplica rujul. Poți obține buze netede aplicând pe acestea un amestec din zahăr și ulei de cocos. Masează ușor amestecul și șterge cu un șervețel.

REÎMPROSPĂTEZĂ-ȚI MACHIAJUL
Ai avut o zi lungă la birou, trebuie să ajungi la un eveniment și ești în criză de timp? Nu îți reface machiajul, împrospătează-l! Nu e nevoie să elimini și să reaplici machiajul întotdeauna. Poți transforma cu ușurință un machiaj de zi într-unul de seară.

Citește și:   9 greșeli care îți deteriorează părul

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.