7 trucuri de machiaj pe care le folosesc cele mai frumoase femei ale lumii

Orice femeie încearca să își perfecțuioneze aptitudinile legate de machiaj și de cele mai multe ori reușește. Cu toate acestea, există unele lucruri foarte folositoare pe care nu orice fată le știe.  Acestea vor simplifica în mod considerabil orice rutină de machiaj.

Iată o listă cu 7de trucuri care te vor face să arăți ca un star:

1. Rujul

Poți începe să aplici rujul în formă de X și apoi să îl întinzi spre colțurile buzelor. Astfel machiajul tău va arăta mult mai intens.  Dacă alegi o culoare mai luminoasă, fă în așa fel încât restul machiajului să fie unul simplu și natural. În caz contrar vei crea un aspect de clovn.
Liniile intense îți vor distruge înfățișarea așa că încearcp să le mixezi foarte bine între ele.

2. Fardul de pleoape

Aplică mereu un primer înainte de a folosi fardul pentru a reduce problema extractului de sebum. Folosește pensule de bună calitate pentru a aplica fardul, pentru că altfel, machiajul nu va rezista prea mult.   Aplică o umbră de culoare albă în combinație cu alte culori deschise pentru a le face mai vibrante.

Citește și:   7 trucuri de frumusețe pe care orice femeie le poate folosi

3. Tușul pentru ochi

Nu aplica tușul precum un marker – va avea un aspect aspru. Poți desena în schimb niște linii subțiri și clare. Atunci când aplici tușul, nu te uita fix la oglindă. Este mai bine să te apropii, să îți ridici puțin bărbia și să o apropii de oglindă. Uită-te în jos și aplică eyelinerul începând de la colțuri.  Nu te rezuma doar la tușul negru. Poți încerca să folosești culori diferite, potrivit nuanței pielii tale.

4. Mascara

Îndepărtează mereu excesul de mascara pe un șervețel, pentru a evita ca aceasta să ți se aglomereze pe gene. Nu folosi mascara rezistentă la apă în fiecare zi. Aceasta se folosește pentru efectul său de durată, dar conține mai multe chimicale dăunătoare decât cea obișnuită.

5. Anticearcănul

Folosește nuanțe diferite de anticearcăn, în funcție de rezultatul pe care îl dorești. Cearcănele sunt acoperite cel mai bine cu o nuanță de portocaliu, iar nuanțele de verde se folosesc pentru acoperirea petelor roșii. Nu pune prea mult anticearcăn doar într-o singură zonă. Aplică o cantitate mică la început, așteaptă să se usuce și apoi aplică un alt strat.

Citește și:   10 trucuri simple de frumusețe care nu dau niciodată greș

6. Pudra

Alege mereu o pensulă mai mare pentru aplicarea pudrei de obraz pentru a se așeza cât mai bine posibil.  Folosește pudră doar dacă dorești să scapi de tenul lucios. Chiar și așa, încearcă să te limitezi doar la zona obrajilor și a frunții. Pudra te poate îmbătrâni foarte ușor și poate scoate în evidență ridurile și părul. Așadar nu trebuie să o folosești în fiecare zi.

7. Sprâncenele

Folosește un creion maro sau un fard pulbere în partea superioară a sprâncenelor pentru a le ridica. Foare multe femei greșesc atunci când exagerează cu aplicarea conturului și creează aspectul de desenare a sprâncenelor. Alege o nuanță apropiată de nuanța ta naturală. Nu polosi un creion cu o nuanță prea închisă.

Lasă un răspuns