Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 trucuri de machiaj care te vor ajuta să pari mai tânără – Andreea Bănică

7 trucuri de machiaj care te vor ajuta să pari mai tânără

Scopul machiajului nu e să „inducă în eroare” admiratorii, ci să ajute femeile de toate vârstele să-și evidențieze punctele forte și să se simtă mai încrezătoare.

Cu greu poți găsi o femeie care să nu vrea să rămână tânără și atractivă pentru cât mai mult timp posibil. Ridurile și alte schimbări nu înseamnă însă dispariția frumuseții. Femeile pot fi superbe la orice vârstă. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să-ți evidențiezi frumusețea naturală și să distragi atenția de la numerele din buletin:

1. Baza
Femeile mature ar trebui să folosească o bază fină, ce reflectă lumina. Aceasta umple ridurile cu particule strălucitoare și netezește textura pielii.

2. Fondul de ten
Ar fi bine să folosești fond de ten cu densitate medie (sau chiar ușoară) pentru a evita efectul de mască. Contează ca pielea să capete o textură catifelată și ca micile imperfecțiuni să fie ascunse.

3. Sprâncenele
Sprâncenele frumoase și bine arcuite sunt foarte importante pentru întregul chip. Când alegi creionul, încearcă să eviți negrul și griul. Încearcă nuanțe mai calde ce te vor face să pari mai tânără.

Citește și:   8 diete recomandate de dermatologi care te ajută să ai o piele perfectă

4. Linia genelor
Ia un creion ascuțit și trage o linie subțire pe rândul de sus al genelor. Ține minte, nu e un dermatograf. Linia subțire adaugă profunzime privirii și expresivitate și densitate genelor.

5. Umbre
Aplică fard de pleoape – în colțul interior o nuanță mai deschisă, cum e piersica, iar mai apoi una mai intensă, precum ciocolatiul sau maroul cu subton violet. Aplică fardul închis spre a treia treime a pleoapei, pentru a nu părea mai bătrână.

6. Buzele
Pentru ca machiajul să reziste mai mult, folosește un creion de calitate. Nu îl folosi doar pentru contur, ci umple întreaga suprafață a buzelor. Dacă îți place stilul ombré, poți folosi un creion mai închis la colțurile interioare.

7. Finisarea
Aplică ruj peste creion. Pentru mai mult volum, acoperă partea din mijloc a buzelor cu o nuanță mai deschisă și colțurile interioare cu una mai închisă. Poți folosi puțin gloss transparent în mijloc.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.