7 trucuri de FRUMUSEȚE care te vor face să te simți WOW

Când ești dichisită, te simți încrezătoare! Iată niște trucuri care te vor face să te simți wow!

Trucurile de frumuseţe sunt practice şi simple – iată câteva de care probabil nu ai mai auzit, dar care îți vor fi de mare folos:

1. Aplică fondul de ten pe mijlocul feței și apoi amestecă
Pentru un fond de ten fin care arată perfect natural, aplică fondul de ten în centrul feței și apoi amestecă-l către margini.

2. Testează cum arată machiajul cu lumina telefonului
Când te machiezi, cel mai probabil ai în preajmă o sursă de lumină artificială, iar aceasta vine de sus. Dacă vrei să vezi cum arată machiajul când lumina vine din mai multe unghiuri, folosește lanterna telefonului. Îl poți verifica și la lumina naturală.

3. Unde să aplici parfumul
Sunt multe teorii care vorbesc despre unde ar fi cel mai bine să aplici parfumul, dar adevărul e că ar trebui să-l aplici acolo unde rezistă mai mult și pe zonele care se încălzesc și îl propagă. Așadar, aplică-l pe spate, în păr, după urechi, pe interiorul coatelor, la încheieturi și în spatele genunchilor.

Citește și:   7 GREȘELI pe care le faci când te PIEPTENI

4. Cum să acoperi un coș
Dacă vrei să acoperi un coș cicălitor astfel încât să nu se vadă pe parcursul zilei, va trebui să foloseșt mai mult decât un corector. Ca să ascunzi coșul chiar toată ziua, aplică întâi niște fond de ten, apoi corector și apoi fixează totul cu pudră.

5. Spală-ți pensulele de machiaj în fiecare săptămână
Pensulele tale de machiaj acumulează ulei, murdărie și germeni de pe fața ta, iar acestea se pot înmulți dacă nu le cureți, ceea ce va duce la erupții. Pentru a curăța pensulele de machiaj, scutură-le de machiajul rămas și apoi spală-le într-o soluție de curățare a feței, clătește-le și lasă-le să se usuce.

6. Separă-ți genele pentru o privire mai vioaie
Se pare că acesta era trucul de machiaj favorit al lui Audrey Hepburn, care îi făcea genele să pară naturale, deși erau acoperite cu un strat gros de rimel. Aplică mascara ca de obicei, apoi, cu foarte multă grijă, folosește un bold pentru a separa fiecare geană.

Citește și:   10 secrete pentru un machiaj ca la carte

7. Amestecă fondul de ten cu un burete umed
Înainte de a aplica fondul de ten, curăță și hidratează fața. Aplică apoi fondul de ten cu o pensulă, din centrul feței către margini. Ca să arăți perfect, tamponează-ți pielea cu un burete de machiaj umed.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.