Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 greșeli pe care le faci în fiecare seara – Andreea Bănică

7 greșeli pe care le faci în fiecare seara

Te întrebi de ce arăți rău dimineața? E posibil să faci aceste greșeli!

Ziua bună se cunoaște de dimnieața, iar dacă te-ai trezit cu fața la cearșaf supărtă că ți-a mai apărut un coș sau un rid, deja o văd pe regina dramei încălțându-ți pantofii. O piele frumoasă ne dă multă încredere de sine și ne face să radiem de fericire. Acesta este motivul principal pentru care trebuie să respectăm cu multă grijă rutina de îngrijire.

Oricât de obosită ai fi după o zi grea, trebuie să îți faci puțin timp pentru a acorda niște atenție îngrijirii și înfrumusețării, pentru că vei vedea în oglindă dimineața urmările a ceea ce ai făcut (sau nu) seara.

1. Nu te demachiezi

Știi că e important, dar omiți să faci asta. Urmările nu ar trebui să te surprindă: acnee, îmbătrânire, uscarea tenului. Le poți evita însă dacă acorzi câteva minute demachierii.

2. Nu schimbi crema hidratantă

Ar trebui să folosești o cremă hidratantă special pentru noapte, pentru că nu ai nevoie de chiar tot ceea ce conțin cremele pentru zi (de exemplu, protecția solară).

Citește și:   Cum să-ți alegi bretonul în funcție de forma feței

3. Nu folosești ața dentară

Ar trebui să înveți să o folosești în fiecare seară, pentru a evita problemele dentare – carii sau alte afecțiuni mai grave.

4. Nu îți prinzi părul în timpul somnului, deși ai probleme cu acnea

Sebumul din păr poate încărca tenul, așa că prinde-l pentru a evita acest fenomen. E bine să ai întotdeauna elastice de păr la tine.

5. Nu folosești cremele antirid

Crema antirid este ceva esențial pentru prevenirea ridurilor.

6. Nu îți masezi pielea feței

Fiindcă puțin răsfăț nu strică, acordă-ți trei minute pentru a te masa și nu uita de zona ochilor.

7. Nu te exfoliezi

Fiindcă pielea își pierde elasticitatea și procesul de regenerare se face mai lent, e important să te exfoliezi o dată sau de două ori pe săptămână. Nu e nevoie de mai mult, pentru că ai putea provoca spargerea capilarelor și apariția ridurilor fine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.