Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 trucuri eficiente care te ajută să rămâi tânără și frumoasă – Andreea Bănică

6 trucuri eficiente care te ajută să rămâi tânără și frumoasă

O piele frumoasă și îngrijită este secretul unui machiaj reușit. Unele fete aleg cele mai renumite și mai scumpe produse cosmetice și încearcă o mulțime de produse noi, dar, din păcate, rezultatul, de multe ori, lasă de dorit.

Iată câteva trucuri care îți vor face pielea să arate perfect cu minim de efort:.

1. Curăță-ți, tonifiază-ți și hidratează-ți cum trebuie pielea

Cel mai important lucru este să ai grijă de tenul tău și să îl păstrezi frumos și sănătos. Încearcă să ai un stil de viață sănătos, mănâncă alimente nutritive, ia vitamine și alege produsele cosmetice în funcție de tipul tău de piele. Ar trebui să îți exfoliezi în mod regulat pielea și să aplici mereu măști nutritive. Dar regula principală este curățarea, tonifierea și hidratarea pielii dimineața și seara. Nu este suficient doar să te speli pe față – ar trebui să aplici loțiune tonică și o cremă hidratantă.

2. Ascunde defectele pielii

Citește și:   13 trucuri pe care trebuie să le știi ca să nu ți se întindă machiajul vara

Folosește anticearcăn de culori diferite pentru a ascunde defectele. Anticearcănul verde ascunde cosurile roșii – aplică-l cu degetul arătător sau cu un burete. Dacă dorești să ascunzi petele și pigmenții galben sau maro, alege un anticearcăn purpuriu sau albastru.

3. Ascunde cercurile întunecate de sub ochi

Folosește un anticearcăn pentru a ascunde cercurile întunecate de sub ochi. Desenează un fel de triunghi și amestecă-l cu grijă cu degetele. În cazul în care cercurile sunt prea adânci, un ruj roșu te poate ajuta. Aplică-l pe zona cu probleme, amestecă-l cu grijă, apoi adaugă anticearcăn și amestecă din nou. Astfel pielea de sub ochii tăi va arăta perfect.

4. Alege și aplică fondul de ten cum trebuie

Alegerea fondului de ten este o sarcină serioasă deoarece rezultatul eforturilor depinde de calitatea acestuia. Pentru a găsi nuanța cea mai potrivită încearc diferite fonduri de ten pe gât. Amintește-ți că naunța pielii se mai schimbă puțin din cauza vremii, a dispoziției noastre etc. Aplică fondul de ten din centrul feței cu o perie specială sau cu degetele. Acordați atenție în special frunții, zonei unde crește părul și în părțile laterale ale nasului.

Citește și:   12 beneficii ale uleiului de cocos

5. Ai grijă la contur

Conturarea feței ne permite să ascundem defectele și să accentuăm părțile bune. Regula principal este să evidențiezi zonele pe care dorești să le arăți și să întuneci zonele pe care vrei să le ascunzi. Pentru o față ovală, întunecă-ți bărbia și fruntea, acolo unde începe linia părului. Pentru a face o față îngustă să fie un pic mai largă, aplică fard de obraji. Dacă ai o față rotundă, trebuie să o prelungești. Întunecă părțile laterale ale feței (tâmple, pomeți și maxilar) și evidențiază fruntea, bărbia și zona de sub ochi.

Dacă ai fața triunghiulară, trebuie să restrângi partea superioară a feței, în timp ce partea inferioară ar trebui să fie mărită. Întunecă tâmplele și zonele proeminente ale frunții. Evidențiază apoi centrul frunții, bărbia și zona de sub ochi.

6. Soluția pentru buze moi

Indiferent care este motivul pentru care ai pete întunecate pe buze, e important să remediezi această problemă atât din interior cât și din exterior. Pielea de pe buzele noastre este foarte subțire, astfel încât poate fi afectată foarte rapid din cauza fumatului, a cafelei sau a ceaiurilor.  Poți reda buzelor tale cularea naturală pregătindu-ți un remediu simplu făcut din sfeclă, miere și lapte. Aplică acest amestec pe buze înainte de culcare și vei vedea diferența în cel mai scurt timp.

Citește și:   8 greșeli de machiaj pe care trebuie să înveți să le eviți în 2018

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.