10 secrete care te vor ajuta să ai sprâncene perfecte

Sprâncenele pot schimba un chip în totalitate! Ai grijă de ele!

Sprâncenele groase și naturale au fost în ultimii ani una dintre cele mai populare tenințe! Au un rol uriaș în schimbarea fizionomiei, motiv pentru care trebuie să le acorzi importanța pe care o merită și să le definești cu multă grijă.

Iată 10 ponturi care te vor ajuta să ai sprâncene perfecte:

Poate că petreci mult timp având grijă de spâncenle tale, trebuie să te asiguri că rezultatul final merită tot efortul. Nu uita că indiferent cât timp ai petrecut aranjându-le, trebuie să arate foarte natural.

1. Pensează-ți sprâncenele după duș
Pentru a preveni iritațiile, cel mai bine ar fi să te pensezi după o baie caldă, atunci când porii sunt deschiși. Ai grijă ca instrumentele să fiedezinfectate și într-o stare bună, pentru a evita anumite infecții.

2. Pregătește zona înainte

Înainte de a te pensa este foarte important să pregătești zona respectivă. Demachiază-te și folosește o loțiune tonică. Nu aplica cremă imediat după pensat, pentru că te poți irita.

Citește și:   Ce greșeli faci când aplici fondul de ten

3. Forma corectă

Dacă nu ai încredere în abilitățile tale, cel mai bine ar fi să apelezi la un profesionist pentru a da formă sprâncenelor. Roagă-ți cosmeticiana să-ți explice pe ce zone a pus accentul și din ce zone nu ar trebui să pensezi. Tot ce rămâne de făcut este să respecți forma dată.

4. Instrumentele necesare

Așa cum ai văzut în saloanele de cosmetică, penseta nu este singurul instrument de care ai nevoie. Asigură-te că nu lipsesc din trusa ta forfecuța, un creion și o perie de sprâncene.

5. Marchează punctele cheie

Pentru a te asigura că faci ceea ce trebuie, e important să marchezi punctele cheie ale feței. Atunci când te pensezi, urmează regulile din această schemă:

6. Tehnica de pensare

Cea mai importantă regulă când vine vorba de pensat este să o faci cu multă răbdare. Ține minte că nu trebuie să smulgi mai multe fire deodată. Cel mai bine ar fi să pornești din colțul interior către cel exterior.

Citește și:   10 trucuri de frumusețe neobișnuite care funcționează perfect

7. Oglinda

Oglinda joacă un rol foarte importat când vine vorba despre pensat. Deși femeile au tendința să opteze pentru cele care măresc, s-ar putea să-ți subțiezi prea mult sprâncenele.

8. Folosește loțiune tonică după pensare

Pentru a hidrata sprâncenele, este indicat să folosești o loțiune tonică sau puțină miere. Pe lângă efectul hidratant, acestea au și rol în prevenirea infecțiilor.

9. Produsele de machiaj

Când vine vorba de machiajul sprâncenelor nu trebuie să exagerezi deloc. Fie că optezi pentru fard sau creion, este esențial să nu conturezi excesiv, ci să completezi.

10. Periază-ți sprâncenele

Este foarte importamt să-ți periezi sprâncenele cu o perie moale pentru a le ajusta. Dacă te numeri printre norocoasele care au sprâncene dese, uneori periatul poate înlocui cu brio fardul.

Lasă un răspuns