Machiajul meu de seară – Tutorial video

În legătură cu ce credeți că sunt cele mai multe întrebări pe care le primesc după ce pun o poză pe instagram?🙈 Fetele sigur au ghicit: machiajul meu! M-ați întrebat de foarte multe ori cu ce mă machiez, ce tehnici folosesc, dacă mă machiez singură… Ei bine, azi v-am pregătit un material dedicat machiajului!

Primul lucru pe care vreau să vi-l spun este că eu mă machiez de foarte multe ori singură! Deși îmi place să lucrez cu makeup artiști și am foarte mulți preferați care mi-au devenit prieteni buni, ar fi imposibil să mă machieze în fiecare zi altcineva. Așa că am învățat de mulți ani cum să mă machiez singurică. Sigur, am „furat”, să zicem așa, multe trucuri de la profesioniști și asta m-a ajutat să mă descurc astăzi singură.

Asta este ceva ce eu nu aplic numai când vine vorba de machiaj, ci și în viață: încerc să învăț cât mai multe lucruri de la oamenii din jurul meu, care au mai multe cunoștințe decât mine în anumite domenii. Nu am fost niciodată genul orgolios care are impresia că le știe pe toate. Un astfel de tip de gândire nu o să ne ducă nicăieri. Trebuie să ne lăsăm inspirați alții și să învățăm să punem și noi în aplicare ceea ce ei știu deja.

Citește și:   Cum îmi fac turbanul

Acesta este și scopul materialelor mele. Vreau să vă arăt ceea ce fac eu, de multe ori cu profesioniști, care știu mai bine decât mine, și sper că așa vă pot ajuta și pe voi și pot să împărtășesc ceea ce eu știu deja.

Revenind la machiaj, după atâția ani în care am fost nevoită să mă machiez, am învățat ce mă pune cel mai bine în evidență, așa că am în trusa mea de machiaj numai produse pe care chiar le folosesc și care-mi fac treaba mai ușoară. Asta este un prim secret pe care vreau să vi-l spun. Decât să aveți multe produse adunate, de care nu aveți nevoie, mai bine investiți în produse de calitate. Mai puțin, dar mai bun.

Eu am în trusa mea produse de toate prețurile, pentru că nu întotdeauna un produs mai scump e mai bun decât unul drugstore. E adevărat că investesc mult în produsele de îngrijire și în tratamente, pentru că să avem tenul sănătos e un prim pas către un machiaj frumos, iar când vine vorba de machiaj, știu că un fond de ten bun sau o pudră fac diferența, în timp ce un creion de ochi face același lucru și dacă e 10 lei și dacă e 100. Părerea mea…

Citește și:   Ce credeți că și-a dorit Sofia de ziua ei?

Apropo de asta, m-ați întrebat de un milion de ori despre creionul meu alb pe care îl aplic pe linia apei. Ei bine, am același tip de creion pe care îl foloseam și acum 20 de ani, din celebrele creioane Ada și îmi place cel mai mult! Se găsesc peste tot, la un preț extrem de accesibil!

Mai multe trucuri veți afla din acest video pe care l-am pregătit cu drag pentru voi, alături de buna mea prietenă, Jana Ceban. Îmi face plăcere să vă pot arăta materiale pe care le-am realizat alături de profesioniști, pentru a învăța împreună secretele lor! Jana mi-a făcut un superb machiaj de seara și sper din suflet să vă placă! ❤

Aștept în comentarii să îmi spuneți ce alte trucuri vreți să mai vedeți! Vă pup mult și vă aștept pe contul meu de instagram și să vă abonați pe canalul meu de youtube! 💜

 

Citește și:   Plimbările în aer liber - cele mai relaxante pentru bebeluși și părinți

Cazare Eforie Nord

Adaugă Comentariu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.