Cum scap de cearcăne după o noapte de pomină

Ca multe dintre femei, și eu mă confrunt cu problema cearcănelor atunci când nu reușesc să mă odihnesc suficient, adică… cam mereu. 🙈 Mai ales cum am concerte noaptea și a doua zi dimineață trebuie să mă duc ba cu Sofia la școală, ba cu Noah la diferite activități specifice, emisiuni, întâlniri și tot așa… e foarte greu să reușesc să mă odihnesc cum trebuie.

Din fericire am învățat un truc foarte simplu pe care pot să îl folosesc de câte ori am nevoie, aproape oriunde aș fi. De ce aveți nevoie? De două pliculețe de ceai negru sau verde și puțină apă călduță. Așa cum o să vedeți și în video, pur și simplu pregătesc un ceai cu două pliculețe și după un minute, le scurg bine de tot de apă. Le aplic pe ochi 10 minute și gata! Dispare orice urmă de oboseală!

 

După cum poate știți deja, ceaiul nergu și ceaiul verde ajută la micșorarea vaselor de sânge și ne scapă astfel de inesteticele cearcăne. După mine, aceste tipuri de ceai sunt niște minuni pentru frumusețea noastră. Ne ajută atât pe interior, cât și pe exterior. Dacă le consumăm în mod normal, adică le bem, au propietăți antioxidante și reduc riscul de îmbătrânire a pielii. Pentru cei care nu beau cafea, e un foarte bun înlocuitor, fiindcă ne dă multă energie și ajută la activarea metabolismului.

Citește și:   25 de trucuri de îngrijire pe care trebuie să le știe orice femeie

Puteți să faceți ceaiul și cu o seară înainte și să lăsați pliculețele în frigider peste noapte și o să funcționeze de minune! Totodată, dacă reușiți să vă țineți de un ritual pe care să îl urmați zilnic (cam greu totuși 🙈), puteți să repetați mișcarea asta în ficare seară timp de câteva săptămâni și ar trebui să vedeți rezultate de lungă durată.

Cu ceaiul pe care l-ați pregătit, dacă timpul vă permite, puteți să vă faceți un tratament pentru ten. Înmuiați niște dischete demachiante și lăsați-l să acționeze pe față. Puteți să-l aplicați ca pe un toner. O să vă lase pielea străluitoare și catifelată, cu un aspect fresh! 😌

 


Orice preluare se va face cu menționarea sursei și link activ către site-ul andreeabanica.com!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.