Cum mă mențin în formă fără prea mult efort

Vreau de ceva timp să vă scriu articolul ăsta, mai ales că primesc de zeci de ori pe zi întrebări legate de dieta pe care o țin sau ce fac ca să arăt așa. Nu prea sunt adepta dietelor, mai ales a celor drastice. Am ținut, într-adevăr, o dietă ușoară  la ceva timp după ce am născut, dar în niciun caz nu m-am înfometat. A fost o dietă de două săptămâni, pe care o găsiți aici și care la mine a funcționat atunci.

Sunt mai de grabă adepta unui stil de viață echilibrat și cred că obiceiurile pe care le avem sunt cele care își pun cu adevărat amprenta asupra noastră, mai ales când vine vorba de sănătate și condiție fizică. Așa că decât să nu mănânc o lună ca să arăt bine, mai bine mănânc cu mai multă grijă în fiecare zi și nu simt că fac un mare sacrificiu. Plus că eu nici nu îmi doresc să ajung la 50 de kilograme. Trebuie să avem o greutate care să ne ajute să fim foarte bine proporționați și să ne simțim bine în pielea noastră.

Citește și:   Ne-am îmbolnăvit!

Sunt sigură că ați văzut și la mine pe pagină că de câteva luni consum și niște ceaiuri care mă ajută de la Tummy Tea Tox. Puteți să încercați și voi Daily Kick & Sleep Tight Tea la doar 39 RON http://bit.ly/2FoYMeo. Nu sunt neapărat ceaiuri de slăbit, dar te ajută să ai abdomenul plat. Sunt mai mult pentru o stare de bine, pentru o digestie perfectă, energie, somn liniștit și detoxifiere în timpul nopții.  Eu le-am luat 20 de zile și 20 de nopți, apoi am făcut o pauză și am început să le iau din nou, pentru că am observat că digestia mea s-a îmbunătățit, abdomenul meu nu mai e umflat, iar somnul este liniștit.

Am început să le beau în perioada sărbătorilor, timp în care digestia mea a fost reglată, mai ales că atunci am mâncat mai multe preparate pe care nu le consum de obicei. Chiar m-am simțit în formă și am avut energie. Rezultatele lui se văd cel mai bine pe abdomen și m-am bucurat că după atâtea bunătăți am reușit să-mi mențin silueta. Cum vă ziceam, ajută și cu somnul. Deși eu am probleme cu somnul, în serile în care beau ceai sunt mai liniștită.

Citește și:   Cum am grijă de părul meu și cum îl vopsesc

Ceaiurile le găsiți online, aici: http://bit.ly/2FoYMeo, pachetul se numește Daily Kick & Sleep Tight Tea și le puteți încerca la doar 39 RON. Eu beau două pe zi, unul dimineața, unul seara. Le țin la îndemână în bucătărie și le fac imediat cu puțină apă călduță.

Revenind la diete, nu am niciun sfat să vă dau în direcția asta, eu pur și simplu sunt atentă la ce mănânc și nu exagerez cu mâncarea. Sportul este și el important. Din păcate, eu nu pot să fac sport atât de mult cât ar trebui, din cauza unor probleme cu genunchii. Dar am început să fac seara câte o plimbărică în ritm mai alert prin jurul casei (am o aplicație pe telefon și merg după ea) și fac un fel de exerciții izometrice. Sunt exerciții pentru formarea și întărirea mușchilor, care mă ajută să am grijă de articulații.

Nu uitați că suntem toți diferiți și pentru fiecare funcționează lucruri diferite. Eu mi-am dat seama în timp ce funcționează pentru mine, încercând și testând cât mai multe. Dacă vreți să slăbiți foarte mult sau să vă apucați de o dietă serioasă, cel mai bine e să discutați cu un medic înainte sau cu un instructor de sport, dacă vreți să faceți și mișcare! 🙂

Citește și:   Cum am împodobit brăduțul

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.