Cum îmi fac turbanul

Mulți dintre voi ați observat că mai ales în timpul vacanței în Roma am apelat la un accesoriu foarte popular și chic: turbanul. Pentru că m-ați întrebat de multe ori dacă le cumpăr sau le fac eu, am decis să vă povestesc pe blog cum reușesc să mă aranjez așa.

După cum vedeți e destul de simplu și rapid;  reușesc să fac un turban din orice am la îndemână: eșarfă, un pulovăraș mai subțire sau o bluziță. Mai aveți nevoie și de un elastic de păr ca să vă prindeți părul, în caz că îl aveți lung.

Îmi place că îl pot purta mereu, mi se pare stylish și o modalitate perfectă care mă scapă de coafatul zilnic, despre care știți că nu face prea bine părului. Este mult mai practic să port un turban pe care îl fac într-un minut decât să stau să mă gândesc cum îmi aranjez părul. Totodată, mă ferește și de razele soarelui, mă protejează și de căldură, mai ales în perioada asta a anului.

Citește și:   Cum ne-am petrecut Sărbătorile

Vă invit și pe voi să încercați să vă faceți unul și o să vedeți că e mai ușor decât pare. O să vedeți că nu iese mereu la fel, ceea ce este, de ce nu, chiar un avantaj! O să arătați mereu altfel! La fel se întâmplă și dacă vi-l faceți mereu din altceva, pentru că o să aveți în fiecare zi alt model pe care puteți să-l asortați la ținuta voastră.

Caffe Castel Sant’Angelo! #beautiful #place#coffeetime#watermelon

O postare distribuită de Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) pe

♥️ my #princess

O postare distribuită de Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) pe

In vizita cu #noahandrei la @liviu_varciu

O postare distribuită de Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) pe

 

Citește și:   10 GREȘELI care îți afectează PĂRUL pe care ar trebui să nu le mai faci

Vă aștept în continuare întrebările și voi încerca să răspund cu articole la multe dintre ele!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.