Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum am ales machiajul și coafura pentru botez – Andreea Bănică

Cum am ales machiajul și coafura pentru botez

Orice femeie vrea să arate impecabil în ziua nunții sau a botezului și, cum era normal, și eu am vrut să fiu la fel. M-am sfătuit cu stilista mea, Lucy Faur, ce machiaj să aleg pentru botezul lui Noah și am căzut de acord să accentuăm puțin ochii mei albaștri și să îi scoatem în evidență prin nuanțe mate de vișină putredă, maro, piersică, negru și argintiu și un ruj mat puternic, care să se potrivească cu rochia și părul meu blond. Fardurile mate îmi vin cel mai bine. Nu folosesc sclipiciuri, rujuri lucioase sau luciuri, doar puțin fard sidefat în anumite zone.

Am început prin a aplica o cremă hidratantă pentru ca fondul de ten să se așeze impecabil și să îl susțină o bază, apoi iluminatorul pe pomeți. Fondul de ten a fost ales în funcție de culoarea pielii mele, un fond de ten nu foarte gros, ci mai apos, cu acoperire medie pentru a nu încărca foarte tare tenul (nu îmi plac fețele acelea pline de fond de ten, parcă vrând să ascundă tot felul de lucruri) apoi anticearcănul mai deschis decât fondul de ten.

Citește și:   Experiența celei de-a doua sarcini

Pe ploape s-a aplicat o bază nude, apoi fardul piersică cu combinație de maro. Sub sprâncene am pus puțin din fardul somon pentru a lumina foarte frumos privirea și tot acest fard a fost aplicat la baza ochiului. Sub ochi s-a continuat cu fardul piersică! Peste toate aceste nuanțe s-a aplicat pe pleoapa de sus tușul negru, dând contur ochilor pe forma lor, apoi s-a completat cu fard negru pe ambele pleoape, scoțându-se în evidență albastrul ochilor. Genele false foarte naturale au completat perfect machiajul, dând profunzime privirii. Consider că un machiaj frumos nu se poate realiza fără acele gene false magice 😄 care măresc ochiul, privirea și de oriunde ai privi machiajul arată impecabil.


Nu folosesc gene false groase și dese, ci mai degrabă mai rare și mai subțiri, pentru un look natural, nu artificial. În interiorul ochilor am pus creion negru pentru a accentua privirea. Sprâncenele le-am conturat cu un un tuș apropiat de nuanța lor naturală. Spre final, s-a aplicat o pudră incoloră care nu are acoperire mare, ci mai mult dă aspect de mat și curat. Aveam deja rujul în trusa de farduri și era achiziționat recent,  așa că știam ce ruj voi folosi – un ruj mat, de culoare vișină putredă, pe care mi l-am aplicat eu.

Citește și:   Luna aceasta avem reduceri pe Abkids!

Am învățat să îl aplic într-o formă în care buzele mele să pară mai mari. Am accentuat mai mult zona de sus (inimioara) și, coborând în interiorul buzei, am dat senzația de buze cărnoase. Pe obraji mi s-a aplicat un fard lucios pentru a oferi lumină tenului și pentru a mări zona, make-up artistul știind foarte bine că îmi place ca fața mea să fie mai rotundă, luminoasa, eu fiind foarte subțire și trasă la față. Într-un fel, sunt invers față de majoritatea femeilor care se vor suple și subțiri la față. Fardul de obraz rose s-a aplicat și el pe rotund. Sunt trucuri pe care le folosesc de fiecare dată când mi se aplică machiaje profesionale.


Părul l-am hidratat cu o noapte în urmă. L-am spălat cu un șampon, apoi i-am aplicat o mască de hidratare cu care am stat 5 minute într-un prosop, folosind apoi alternativ dușul cald-rece pentru a-i oferi strălucire. L-am uscat simplu, fără a-l coafa. I-am cerut hair stilist-ului niște bucle lejere, simple și, iată rezultatul:

Citește și:   Am filmat videoclip nou!


Dacă aveți întrebări sau curiozități, le puteți lăsa aici și vă voi răspunde cu drag!


Orice preluare a conținutului se face cu citarea sursei și cu link către pagina respectivă.

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.