Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cam cât durează pregătirea pentru o apariție la un eveniment monden – Andreea Bănică

Cam cât durează pregătirea pentru o apariție la un eveniment monden

V-ați întrebat vreodată cât durează pregătirile pentru o astfel de apariție?

Știu că în viața fiecărui om exista evenimente importante, cum ar fi: nunta, botez, zile de naștere. Toate ne gândim cum să le organizăm, cu ce ne îmbrăcam, cum ne machiem, cum ne coafăm etc.

Vreau să vă vorbesc despre Petrecerea de 18 ani a revistei Viva la care am fost invitată să particip și anul acesta. Despre cât timp am alocat acestui eveniment, un eveniment monden la care este invitată toată crema showbiz-ului românesc: artiști, persoane publice, actori, designeri, stiliști, make-up artiști, hair stilști, oameni din diferite domenii, v-am povestit mai jos.

Într-o săptămână a trebuit să hotărăsc alături de stilista mea cum ar trebui să arăt la acest eveniment, să alegem designerul cu care colaboram, machiajul, părul etc.

Cu 2 zile înainte, ce credeți? Stilista mea îmi trimite un filmuleț cu un superb sacou negru, bătut în pietre și brodat manual cu broderie scumpă. Mi s-a părut superb, însă nu voiam să apar în negru 🙈. După un șir de whatsapp-uri am ajuns la concluzia că vom încerca să mergem pe aceeași idee, însă într-o altă culoare, așa s-a ajuns ca înainte cu 2 zile de eveniment, designerii să lucreze încă la ținută. Este vorba despre o piesă lucrată manual, cu inserții de decupaje de broderie, cristale și perle, la care se lucrează foarte multe ore.

Citește și:   Ce vaccinuri au făcut copiii mei

Revenind la ziua evenimentului, m-am trezit devreme, am răspuns e-mailurilor, cererilor, fanilor, apoi am fugit într-un suflet la proba pentru eveniment. La cât de pretențioasă sunt, nu îl cususeră de teamă că nu o să îmi placă. Câteva fete din echipa Andrei Țurcanu erau pe lângă mine într-o încăpere cu multe rochii superbe printre care eu încercam să stau ca manechinele, dreaptă, să se creeze pe mine. Am stat câteva ore în picioarele goale, călcând printre bolduri, cu durerile mele de spate, toată lumea era agitata ca era foarte scurt timpul, în celelalte camere clientele probau care mai de care rochii diferite, serveau o cafea, un ceai și agitația era mare. După probă, am plecat spre casă, am făcut cumpărături, i-am preparat lui Noah piureul de legume, i-am dat să mănânce, noroc că Sofi era plecată în Croația la concurs, că altfel nu știu cum mă descurcam să fiu gata la timp. Apoi am fugit spre Glow Beauty Bar pentru make- up și păr. Trei ore au durat pregătirile, timp în care aveam emoții că nu ajunge rochia la care se lucra de zor. Am sunat și mi-au spus că încă se lucrează🙈😂. Am trimis șoferul și am rămas plăcut surprinsă de viteza cu care au lucrat pentru apariția mea. A venit momentul să mă îmbrac cu piesa de rezistență care arăta senzațional-o piesă destul de grea, dar nu greu de purtat. Am plecat și am ajuns la eveniment cu o oră jumătate întârziere, adică 21.00 în loc de 19.30 🙈…

Citește și:   8 greșeli de machiaj care te urâțesc teribil

Fuga la panou, poze, interviuri, schimb de impresii cu lumea buna. Seara s-a încheiat la 1.00 noaptea cu cocktail party, muzică, zâmbete și cu urări de bine !
La mulți ani, Viva!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.