Am ales numele!

Dupa lungi negocieri cu Lucian în care numele băiețelului a fost mărul discordiei în relația noastră, ne-am hotărât!

Am avut foarte multe discuții pe tema asta, ca până la urmă să fie tot cum mi-am dorit eu. Însă, sincer, l-am lăsat până la final să văd ce decizie ia. Aveam încredere că așa o să fie pentru că știu cât de mult mă iubește Lucian și că nu m-ar dezamăgi. Întotdeauna ține cont de alegerile și de dorințele mele.

A venit la spital în a 3-a zi de după naștere și mi-a spus cu sufletul deschis că băiețelul se va numi așa cum îmi doresc eu. Poate ați citit deja în presă sau ați văzut declarații în care spuneam că îmi doresc două prenume, iar Lucian unul singur. Aveam deja primul prenume, ANDREI și am început să punem pe hârtie toate prenumele care ne plăceau și se potriveau cu Andrei. I-am arătat că cel mai potrivit este cel ales de mine- NOAH. Andrei este numele pe care și l-a dorit foarte mult Lucian, iar mie mi-a plăcut mult Noah.

Citește și:   Machiajul meu de seară - Tutorial video

Am ales prenumele cât să aibă și niște smnificații. Noah înseamnă alesul lui Dumnezeu, fiind echivalentul evreiesc al lui Noe. În Vechiul Testament ni se spune că la îndemnul lui Dumnezeu, Noe a construit o barcă pentru ca el, familia lui și animalele din toate speciile să poată supraviețui potopului. Văzând ce stricăciuni provocaseră oamenii creației sale, Dumnezeu a hotărât să distrugă tot ce crease până atunci și l-a ales pe Noe să salveze animalele, pentru că a văzut că era un om bun și cinstit. După potop, Dumnezeu a creat primul curcubeu, ca semn de promisiune față de Noe că nu va mai șterge niciodată omenirea de pe pământ cu apă.

Și Andrei are o încărcătură spirituală foarte mare, Sf Andrei fiind unul dintre cei mai apropiați ucenici ai lui Iisus.

Am scris acest articol pentru că primesc întrebarea asta din primele zile de când a fost public că sunt însărcinată și am promis că o să vă anunț atunci când ne vom decide. Așadar, băiețelul nostru se va numi NOAH ANDREI MITREA BĂNICĂ! 🙂

Citește și:   Cum arată o zi la filmarea unui videoclip. De ce am filmat de două ori pentru piesa Egoista

Cazare Eforie Nord

8 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.